3a divisió FEF

Un idil·li amb la copa

Copa Catalunya. L’Horta, amb una plantilla renovada i jove, ja s’ha classificat per a la tercera eliminatòria d’una competició en la qual és el vigent finalista. “Ens dona confiança”, diu el tècnic

Finalista el curs passat i classificat ja per a la tercera eliminatòria d’enguany, l’Horta ha convertit la copa Catalunya en la seva competició fetitxe. Els de Nacho Castro se senten com un peix a l’aigua en la competició del KO i ni la falta d’efectius ni tots els canvis viscuts aquest estiu han afectat l’equip.

La primera gran prova la va viure l’equip ja en la primera eliminatòria. Entre sancions, lesions i problemes amb la tramitació de les fitxes, l’Horta es va presentar a Figueres amb només onze jugadors de camp però va aconseguir guanyar de manera convincent (0-2). Una fita que va repetir el cap de setmana passada al camp de la Fundació Grama. “Guanyar et dona confiança, sobretot perquè som un equip molt jove, amb una mitjana d’edat més habitual en un equip filial... És important que els jugadors nous agafin aquesta confiança i s’adaptin al nostre model de joc”, diu el tècnic de l’equip barceloní, que abans de començar la lliga tindrà una altra dura prova per reforçar el seu idil·li amb la copa, el Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)