3a divisió FEF

Empat just als Canyars

3a divisió. La FE Grama va sumar un punt en el seu debut en la categoria contra el Castelldefels, que va reaccionar de pressa al 0-1

castelldefels 1 fe grama 1

CASTELLDEFELS:Manu Martín, Rubi, Joan Castillo, Alan, Alegre, Joel Coch, Bermúdez, Pedro Bilbao, Jordi Cano (Kike Ramírez, 87’), Gibert (Eric González, 73’) i Juanlu (Aumatell, 62’).FE GRAMA:Toni Texeira, Joel Marín, Cazorla, Jorge Rojas (Coke, 46’), Rubén Canelada, Javi Chica, Juan Carlos, Buba, Edgar (Duarte, 88’), Ñito (Llorenç Genesca, 89’) i Cristóbal León.GOLS:0-1 (57’) Cristóbal León. 1-1 (62’) Jordi Cano.ÀRBITRE:Castellet Julià.T.G.:als locals Rubi, Alegre, Alan i Eric González; i al Cristóbal Leon.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.COMENTARI:El Castelldefels va començar la lliga amb empat per tercer any consecutiu contra una FE Grama que va poder sumar en el seu debut a la categoria. En el primer temps el conjunt mariner va ser superior, però va topar amb l’inspiradíssim Toni Texeira. Ho van intentar, sense fortuna, Jordi Cano, Rubi i Pedro Bilbao, que fins i tot va veure com una rematada seva topava amb el pal. Després de la represa la FE Grama va fer un pas endavant i va obrir la llauna gràcies a l’oportunisme de Cristóbal León a la sortida d’un córner (57’). L’alegria, en tot cas, li va durar poc, ja que cinc minuts després Jordi Cano va establir l’empat definitiu combinant velocitat i murrieria.
C. DE FRUTOS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)