Girona

Alcalá torna a irrompre

Consolidat. El central de Mazarrón va encadenar contra el Celta el segon matx complet del curs i, a més, va poder fer la seva segona diana en la categoria 386 dies després d’estrenar-se

El Girona va encadenar contra el Celta la segona victòria en la lliga. Als d’Eusebio Sacristán se’ls ha girat la truita després d’un inici dubitatiu en què només van sumar un punt dels sis primers en joc –en els dos primers partits a Montilivi van empatar en l’estrena contra el Valladolid (0-0) i van perdre contra el Madrid (1-4)– i, gràcies als últims dos triomfs, s’enfilen fins a la sisena posició de la taula amb set punts. Pedro Alcalá, un dels jugadors que han completat els 90 minuts en les dues darreres victòries, que havia estat inèdit en les dues primeres jornades, ha aprofitat a la perfecció l’oportunitat que li ha brindat el tècnic, i és que, a més de la seva bona actuació a l’eix de la defensa escorat a la dreta en la línia de tres, el de Mazarrón va poder marcar la seva segona diana en la màxima categoria poc més d’un any després de la seva estrena golejadora, en la segona jornada del curs passat contra el Màlaga, el 27 d’agost del 2017. Llavors, el defensa va entrar a la història com l’autor del gol que va donar la primera victòria al Girona en la màxima categoria.

“L’equip ha entrat molt bé en el partit ja que sabíem que el Celta és un bon rival. Soc feliç pel gol, però sobretot pels tres punts que suma l’equip, que és el més important”, comentava Pedro Alcalá a la zona mixta de l’estadi de Montilivi després del matx contra els gallecs. El central del Girona ha deixat enrere definitivament la lesió que el va tenir apartat de l’equip des de l’octubre fins a l’abril passat. Recuperat, però sense el ritme competitiu dels companys, Alcalá va disputar tres dels últims sis partits del curs passat abans d’afrontar un estiu i una pretemporada que li han servit per començar el curs amb les mateixes forces que la resta. “M’he recordat de la família, que són els qui m’han ajudat més en els moments més durs. Ho he celebrat amb molta ràbia ja que ha estat una manera de treure tot el que tenia a dins”, explicava el futbolista blanc-i-vermell.

Oportunitat aprofitada

Pedro Alcalá ha estat un dels beneficiats pel retorn d’Eusebio Sacristán als orígens. El tècnic de La Seca va aplicar una defensa de quatre en les dues primeres jornades, però en l’enfrontament a El Madrigal contra el Vila-real i en el darrer a Montilivi contra el Celta, la línia de tres habitual amb Pablo Machín ha fet renéixer la plantilla. “Hem guanyat els dos últims partits i els resultats en general són bons, però hem d’anar pas a pas sense tornar-nos bojos. Cal mantenir els peus a terra ja que sabem que això és molt llarg”, deia Pedro Alcalá, conscient que havia d’aprofitar la seva entrada a l’onze. “Hi ha molts partits al davant i ara venen setmanes de càrrega. Haurem d’estar tots al 100% per al que vindrà i per ajudar l’equip a continuar sumant”, declarava el central, ja amb el cap centrat en el pròxim partit al Camp Nou: “Anem a un dels estadis més complicats per enfrontar-nos a un dels millors equips del món. El partit serà complicat però l’afrontem com la resta”, sentenciava un Alcalá pletòric.

EL PROTAGONISTA

Hi ha molts partits al davant i ara venen setmanes de càrrega. Haurem d’estar tots al 100% per al que vindrà i per ajudar l’equip

EL DARRER GOL

Alcalá va donar la primera victòria al Girona a primera contra el Màlaga el 27 d’agost del 2017
Soc feliç pel gol, però sobretot pels tres punts que suma l’equip, que és el més important
Pedro Alcalá
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)