Territorial

El Farners no ho remata

1a catalana. Malgrat la millora en el joc, després de quatre jornades l’equip de Santa Coloma de Farners encara no ha guanyat i tampoc ha aconseguit marcar cap gol

Si la temporada passada el Farners va viure una arrencada de lliga marcada per l’excel·lència, aquest curs l’equip de Pau Menéndez s’ha encallat després del primer punt aconseguit en la primera jornada i en el dia d’avui ocupa l’última posició de la classificació. “Pot semblar un tòpic, però tinc clar que no s’estan reflectint en la classificació els partits que hem fet. A Rubí vam aconseguir un bon punt (0-0); contra el Girona sí que ens va costar molt perquè crec que és un rival de categoria superior; a Llagostera vam encaixar dos gols desafortunats, un des del mig del camp i l’altre en pròpia porteria, i contra el Manlleu vam fer una primera part molt bona, no vam marcar i ells en una acció d’estratègia es van quedar els tres punts”, remarca l’entrenador dels de Santa Coloma.

Precisament la manca de gol és el principal dèficit que cal corregir, ja que el Farners encara no ha vist porteria després de quatre jornades. “No ho veig preocupant perquè l’equip està treballant molt bé, però és cert que el gol no arriba. La jornada passada vam tenir moltes ocasions i no vam marcar. Quan no guanyes i veus que la pilota no entra et pot generar una mica d’angoixa, però estic segur que la situació canviarà aquest diumenge, la pilota entrarà i podrem esvair les possibles preocupacions”, explica el tècnic, Pau Menéndez.

Reacció imminent

Amb la classificació encara força compactada, Pau Menéndez veu molt important començar a sumar punts en les tres jornades vinents, en què després d’un tram de calendari contra equips de molta entitat, s’enfrontaran al sempre complicat Sant Joan de Montcada, i després serà el torn de dos dels nouvinguts des de segona catalana, el Tona i la Guineueta. “Pel que fa al Sant Joan, és un camp molt difícil i ho estem preparant molt bé, i després ens ve el Tona. Aquests dos partits seran clau perquè si els guanyem ens situem amb 7 punts i ens enganxem de nou en la zona tranquil·la de la classificació”, afirma el tècnic. A Santa Coloma de Farners, doncs, esperen poder rematar a gol el creixement que ha experimentat l’equip però que no s’ha traduït en una bona puntuació.

EL PROTAGONISTA

Pot semblar un tòpic, però tinc clar que no es reflecteixen en la classificació els partits que hem fet. Contra el Manlleu mereixíem més
L’equip està treballant molt bé, però és cert que el gol no arriba i pot generar angoixa
Pau Menéndez
Entrenador del Farners
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)