Territorial

El Girona vol afrontar bé el Tormalet amb un triomf a Vilablareix

Divisió d’honor juvenil. Els gironins reben la visita del Cornellà (17.30 h), penúltim, abans de començar el pitjor tram del calendari

Després de golejar (1-4) al camp del cuer, l’Stadium Casablanca, el Girona rep avui la visita del penúltim classificat, el Cornellà, que ha sumat només dos punts després de cinc jornades. El partit té un hàndicap inesperat, i és que es jugarà a Vilablareix (17.30 h) –el curs passat va donar molt bons resultats però que aquest any no l’han ni trepitjat– per tasques de manteniment a la gespa de Riudarenes.

La victòria és necessària per a l’equip d’Àlex Marsal per mantenir-se en la lluita de la part alta, i és que a partir de la setmana que ve començarà un tram de calendari realment dur amb quatre partits consecutius contra quatre dels cinc equips que té per sobre en la classificació a hores d’ara –visitarà l’Europa i l’Espanyol i rebrà el Saragossa i el Mallorca–. Arribar-hi amb tres punts més donaria molta confiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)