2a divisió FEF

Un empat amb gust de victòria

Planta cara. L’Olot domina el líder en la primera part, fa prou mèrits per vèncer, però acaba valorant bé l’empat

Olot 0 hèrcules 0

OLOT:Ginard, Aspar, Alan, Carles Mas, Blázquez, Barnils, Hèctor Simón, Guzmán, Xumetra (Cosme, 70’), Pedro i Marc Mas (Nierga, 78’).HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Bueso, Álvaro, Nani, Miranda, Diego Benito, Roigé (Salinas, 90’), Chechu (Carlos Fernández, 83’), Juli (José Fran, 69’) i Carlos.ÀRBITRE:Baiges Donés.T.G.:als locals Barnils (25’) i Pedro (72’); als visitants Miranda (57’) i Roigé (84’).T.V.:cap.PÚBLIC:1.111 espectadors al municipal d’Olot.COMENTARI:abans del partit es va fer un homenatge al CPA Olot, campió per dotzena vegada del campionat del món de grups de xou.

L’Olot va esgarrapar un bon punt contra l’Hèrcules, un dels transatlàntics del grup tercer. En la primera meitat, els olotins van ser superiors al fins ahir líder, amb una creueta de Pedro en el minut 2. En la segona, els visitants van pressionar i van fer treballar molt Ginard, com sempre providencial aturant el perill.

El partit podia haver començat de la millor manera per als interessos de l’Olot, i és que, quan els aficionats locals encara havien d’asseure’s al seient, Pedro del Campo va caçar un mal refús de la defensa de l’Hèrcules per treure’s de la màniga un xut fort i sec que va picar a la mateixa creueta de la porteria de Falcón, que no va tenir cap més remei que fer l’estàtua i resar un parenostre per evitar el gol (2’). La gran ocasió va esperonar els garrotxins, que van pressionar el rival i van dominar les primeres possessions. La bona labor defensiva dels alacantins va adormir els de Raúl Garrido, que van comprovar com l’Hèrcules quan trenava bones combinacions generava perill a través de Juli, Chechu, Pol Roigé i Carlos Martínez, encara que sense xutar entre els tres pals. Qui sí que ho va tornar a intentar va ser l’Olot, que va fer treballar Falcón després d’un llançament des de la frontal de Guzmán (27’), a més d’una posterior rematada desviada de Xumetra amb el cap. Abans del descans, Blázquez va rematar al lateral de la xarxa després que la pilota es passegés per l’àrea petita rival (35’) i Alan Baró va veure com un defensor li taponava una rematada clara a dins de l’àrea en el llançament d’un córner (41’).

Patiment creixent

La tònica en la segona meitat va canviar molt. El líder, l’Hèrcules, va fer una passa endavant i va començar a generar joc i ocasions. Les més clares van ser per a Roigé i Chechu. En el minut 54, un refús de Ginard després d’un xut de Diego Benito gairebé l’aprofita Pol Roigé, que va tornar a topar amb el balear quan estava sol. Només quatre minuts després, una combinació visitant va acabar amb una centrada de Juli al segon pal que Chechu va enviar a fora incomprensiblement.

Les ocasions van fer créixer l’Hèrcules, que va passar a dominar el matx contra un Olot cohibit que, tot i això, treia forces d’on podia per arribar a l’àrea visitant. Poc després que Ginard salvés de nou el seu equip refusant una falta directa de Benito (74’), els olotins van gaudir d’una bona ocasió quan Pedro va cedir a la frontal cap a Hèctor Simón. El de Llançà ho va provar dues vegades, però primer Falcón i després un defensa van refusar el perill.

Al final, Ginard, providencial, va tornar a salvar els seus refusant una rematada de Carlos Fernández ja en el minut 88.

ELS VESTIDORS

Hem sumat un bon punt després de dominar la primera meitat i veure com l’Hèrcules, un rival poderós, ens ha pressionat molt
El líder no ha fet un bon partit perquè l’Olot ha estat bé i l’ha sotmès durant gairebé tot el partit
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

Barnils per Masó en el doble pivot

El futbolista de Seva va ser l’escollit per Raúl Garrido per jugar al doble pivot en el lloc de Jordi Masó, sancionat per acumulació de targetes grogues. Barnils es va incrustar per davant dels centrals formant un triangle amb Pedro del Campo i Hèctor Simón, que avançaven la seva posició combinant les zones d’atac amb Xumetra i Marc Mas, els dos puntes de referència, ahir més mòbils que mai. Els altres canvis en l’onze inicial olotí respecte al duel a El Clariano contra l’Ontinyent van ser el de Blázquez per Jaume Pol –lesionat en el darrer entrenament de la setmana– i l’entrada de Xumetra en el lloc de Marc Nierga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)