Girona

Arrencades més eficients

La tercera. El Girona, que es va encallar després de les aturades el curs passat, acumula ara un triomf contra el Celta i un empat ben valorat, a Anoeta. La visita a Cornellà apuja l’exigència

El Girona comença a preparar avui la visita a Cornellà-el Prat, on reprendrà la lliga després de la tercera aturada. A diferència de la temporada de l’estrena a primera divisió, en què l’equip es va encallar molt després de les interrupcions de la lliga, els blanc-i-vermells han afinat de moment aquesta temporada, amb una victòria i un bon empat per obrir una nova sèrie de partits sense pausa.

La primera aturada de la competició va arribar després de la visita a l’estadi de la Ceràmica de Vila-real, on va arribar el primer triomf amb Eusebio (0-1). El parèntesi va servir per posar ordre un cop tancat el mercat d’estiu. I l’arrencada posterior va ser positiva, perquè el Girona va celebrar la segona victòria consecutiva. El Celta arribava a Montilivi després d’haver fet 7 dels primers 9 punts, però va sortir derrotat gràcies a la inspiració de Stuani, autor d’un doblet, i de Pedro Alcalá. El triomf contra el Celta va arribar sis dies abans de la visita al Camp Nou, on els gironins van aconseguir un punt (2-2).

La segona interrupció de la lliga va arribar després d’una derrota preocupant contra l’Eibar (2-3). Eusebio va decidir centrar-se en una sola proposta de joc, que va començar a aplicar en l’arrencada posterior. Va ser a Sant Sebastià, on l’equip gironí no va xutar entre els tres pals però va fer un bon exercici d’intensitat defensiva i va aconseguir un empat sense gols ben valorat per la plantilla i el cos tècnic. Va ser el punt de partida d’una sèrie de 8 punts dels últims 12 en joc, amb un sol gol encaixat. Ara l’exigència puja, perquè el Girona obrirà la quarta sèrie de partits al camp de l’Espanyol, que ha guanyat els cinc partits com a local.

Dues derrotes i tres empats

X.M.

El Girona, que s’havia acostumat a lligues llargues i sense interrupcions, va tenir una mala experiència amb les aturades el curs passat. L’equip de Machín va fer un balanç de 2 punts de 15 de possibles en les arrencades posteriors a les aturades. La primera va ser una derrota, al camp de l’Athletic (2-0), al setembre. Un mes més tard, els blanc-i-vermells van perdre a casa contra el Vila-real (1-2). El primer punt va ser contra la Real, a Montilivi, al novembre. El primer partit del gener va ser una derrota a Mestalla (2-1), i després de l’última aturada, va empatar contra el Llevant (1-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)