Nàstic

A la recerca d’un punt òptim

Nàstic. Enrique Martín destaca la qualitat individual que hi ha al seu equip, però té molt clar que per assolir la fita de remuntar en la classificació i salvar-se, cal que el bloc “tingui el nivell de competitivitat que requereix la categoria”

El Nàstic visita demà el camp del Numància amb l’objectiu de trencar una dinàmica de quatre jornades sense guanyar per poder agafar oxigen i abandonar la darrera plaça de la classificació. La fita no serà fàcil, però el tècnic, Enrique Martín, confia en la qualitat dels seus per revertir la delicada situació que estan vivint. “El grup va creixent i les sensacions són cada cop millors, estem a prop de competir amb totes les atribucions”, va explicar ahir el tècnic navarrès, que considera que la seva plantilla té qualitat més que suficient per eludir el descens, però sempre que continuï millorant quant a intensitat. “Jo no tinc cap dubte que anirem cap amunt si les coses estan com han d’estar en tots els sentits. El Nàstic no té res a envejar a cap altre club, ho tinc claríssim, però hem de tenir el nivell de competitivitat que requereix la categoria”, va afirmar. En aquest aspecte, Martín creu que, a poc a poc, els seus jugadors estan agafant el punt necessari. L’entrenador diu que “la predisposició del grup és fabulosa i la sensació és que cada cop tothom està més a gust i amb més intensitat”, cosa que “et fa tenir aquest punt de resistència que et facilita treballar en fase d’esforç durant diversos minuts.” Per al partit de demà, això sí, serà difícil que Martín pugui disposar de Fali, que es va lesionar en l’entrenament de dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)