2a divisió FEF

Batalles per combatre

Nova oportunitat. L’Olot visita el camp de l’Ebre amb la màxima ambició de continuar sumant contra un rival que té per sota i així mantenir o ampliar el marge respecte al descens directe

L’Olot visita La Almozara de Saragossa per enfrontar-se a l’Ebre (12 h). El conjunt de la Garrotxa intentarà allargar el bon moment en el campionat –fa sis jornades que no perd– per continuar sumant contra un rival directe en aquests moments que es troba en posició de promoció de permanència en setzena posició, però a només tres punts dels olotins. Sumar serà bo, però vèncer permetria als jugadors dirigits per Raúl Garrido deixar els aragonesos a sis punts i augmentar així la distància amb el descens, ara a quatre punts. “En una lliga tan competitiva i igualada, el fet de no perdre està molt bé. Per la nostra filosofia i idea de joc sempre volem guanyar, és evident. Si no pots guanyar a través del teu joc, has de ser competitiu, intens i defensar bé”, comenta Garrido respecte a la importància de no ensopegar contra un rival directe com l’Ebre.

El tècnic valencià avisa dels perills del rival i també del camp, de dimensions reduïdes i d’herba artificial, un factor al qual l’Olot s’haurà d’adaptar: “Hem de ser un equip complet i que es pugui adaptar a diferents situacions. El grup tercer té aquestes coses, que jugues al Rico Pérez, però també a La Almozara. Són contextos i medis molt diferents i has d’aportar solucions i matisos”, diu Garrido, que afegeix: “Serà un partit complicat ja que el rival també està en una bona dinàmica [una derrota en set partits]. Sembla que han trobat el sistema de joc que els dona resultats amb una defensa de cinc [5-4-1]. És un equip consolidat a la categoria amb molt de físic i jugadors experimentats.”

L’Ebre va jugar dimarts l’anada dels setzens de copa a Mestalla contra el València (1-0) amb molts jugadors titulars al camp: “El fet positiu que juguessin copa és que fins dijous no van començar a pensar en l’Olot ni plantejaran situacions concretes del partit. És bo perquè retarden això i el desgast físic que comporta jugar a Mestalla. De totes maneres va ser una experiència positiva per a ells i no serà clau” explica Raúl Garrido, que tindrà tota la plantilla disponible i, per això, ha descartat Pujadas i Pep Chavarría.

L’Ebre és un equip consolidat a la categoria amb molt de físic i jugadors experimentats
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Hem de ser un equip complet i que es pugui adaptar a les situacions. En el grup jugues al Rico Pérez però també a La Almozara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)