Nàstic

De l’esperança inicial al tedi de les derrotes

Nàstic. Després de guanyar en el primer duel amb Enrique Martín a la banqueta, els grana enllacen sis jornades sense vèncer (un punt)

No ho hi ha manera, el Nàstic continua immers en una crisi de resultats galopant i, tot i la millora quant a la imatge en el darrer partit, la victòria fa sis jornades que es resisteix. De moment l’efecte Enrique Martín no ha transcendit en la classificació i el conjunt tarragoní continua en una situació més que delicada. El camí de Martín a la banqueta del Nou Estadi va començar amb molt bon peu –un triomf contra l’Oviedo–, però des de llavors no hi ha hagut cap altra alegria i, amb un punt sumat dels últims 18 en joc, el Nàstic s’ha encallat a la cua de la classificació i ha vist com les posicions de permanència s’han anat allunyant. Ara els tarragonins tenen l’equip que marca aquestes places, l’Elx, set punts per sobre.

Per redreçar aquesta situació, doncs, fa falta un canvi radical en el rendiment d’un equip que no ha millorat amb el canvi d’entrenador. I és que amb José Antonio Gordillo a la banqueta el Nàstic va sumar sis punts en deu jornades (0,6 punts per partit), una xifra que, després de la darrera derrota, no ha millorat amb Enrique Martín (0,57 punts per partit).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)