2a divisió FEF

Sense pólvora no hi ha premi

Ensopegada per la mínima. Un gol de Mario (65’) condemna el Badalona a la derrota en la seva visita al camp d’un Vila-real B que va dominar i va generar més ocasions de perill

vila-real b 1 BADALONA 0

VILA-REAL B:Diego Fuoli; Andrei, Roger Riera, Pepe Castaño, Edu; Iván Martín, Ramón (Akale, 56’), Morlanes, Adrián Riera (Fran Álvarez, 81’); Mario (Villa, 76’) i Rubén Mesa.BADALONA:Morales; Robert, Robusté, Estellés, Albarrán, Escudero (Chaco, 72’); Boniquet (Aly Coulibaly, 63’), Marc Carbó, Naná; Iván Agudo (Moha, 74’)i Natalio.GOLS:1-0 (65’) Mario.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:Al local Ramón, i als visitants Robusté, Natalio i Aly Coulibaly.

El Badalona va tancar la primera volta amb una decepció que deixa l’equip més a prop de la zona de patiment que no pas de les posicions nobles. El conjunt escapulat va caure contra un Vila-real B que va disposar de més ocasions i en va aprofitar una per adjudicar-se els tres punts i situar-se, de forma provisional, al capdavant de la taula. D’entrada, l’equip de casa va acaparar la pilota i les ocasions contra un Badalona que es defensava de forma endreçada i esperava la seva oportunitat al contraatac. L’estratègia va funcionar bé en l’aspecte defensiu, ja que no van caure gols –Morales, un cop més, va estar excepcional–, però no va rutllar en atac, perquè el porter visitant no va tenir feina.

Després de la represa, la tònica va continuar i van arribar les males notícies per al conjunt del Barcelonès. En el minut 65, va caure l’únic gol del partit. Mario va aprofitar una molt bona passada interior de Rubén Mesa i va definir de forma excel·lent davant Morales. Amb l’1-0 en el marcador, Ramon Maria Calderé va introduir canvis mirant de canviar la tendència del partit, però no hi va haver manera. Només Nana, amb un xutàs que va obligar a intervenir Diego Fuoli (81’), va estar a punt de canviar el signe del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)