Girona

El Girona-Barça es jugarà el diumenge dia 27 a 1/4 de 5

Jornada 21. L’equip d’Eusebio tancarà l’exigent mes de gener amb el partit més atractiu a Montilivi, on ‘ha retornat’ el duel català un cop frustrada la iniciativa de dur-lo a Miami

L’exigent mes de gener per al Girona –si no hi ha sorpresa en la copa– es tancarà amb un dels partits més esperats. El Barça visitarà Montilivi, pel partit que s’havia d’exportar a Miami, el diumenge 27 de gener en la primera franja de la tarda (16.15 h), un dels horaris més atractius per garantir una bona afluència de públic, si és que el partit sol ja no és un argument prou sòlid. El Girona ha d’anunciar ben aviat els preus per als aficionats que vulguin adquirir entrades, tenint en compte que, com tots els partits de lliga, està inclòs en l’abonament. La visita del Barça sol generar els preus més alts, en una categoria especial que comparteix amb el Madrid. En la visita dels blancs, el diumenge 26 d’agost a la nit (22.15 h), els preus eren de 75 euros als gols, 95 euros a preferent, 115 euros a preferent coberta i 125 euros a tribuna.

El Girona-Barça de la 21a jornada ja tenia prefixat un primer horari, diferent del definitiu. La LFP, que havia anat fent passos per dur-lo a Miami –de seguida va aconseguir la bona sintonia tant amb el Girona com amb el Barça–, va arribar a fer publicitat al Miami Herald d’un partit que s’hauria jugat el dissabte 26 de gener, a la tarda, a Miami –al vespre (20.45 h) a Catalunya–. Curiosament, amb la programació definitiva, el partit es podrà veure des de Miami un diumenge al matí (10.15 h).

El Girona tornarà a coincidir amb el Barça després del 2-2 que va aconseguir arrencar del Camp Nou –amb doblet de Stuani– en la primera volta, el 23 de setembre. Aquell dia, més d’un miler d’abonats del Girona van veure de franc el partit al Camp Nou, aprofitant una de les compensacions que el club havia preparat pel greuge de perdre a Montilivi un dels partits marcats amb vermell al calendari. A l’hora de la veritat, i un cop frustrada la iniciativa de dur el duel al Hard Rock Stadium, aquests abonats han estat els més beneficiats, perquè podran veure sense cap obstacle ni recàrrec el Girona-Barça des del seu seient de Montilivi. El repte del club blanc-i-vermell és assolir en el partit del dia 27 l’afluència rècord d’espectadors. De moment, el sostre són les 13.889 persones que hi va haver contra el Madrid.

L’ENDEMÀ

Si s’hagués dut a Miami, el duel s’hauria jugat el dissabte 26 al vespre (20.45 h)

ELS PREUS

El Girona els ha d’anunciar i solen ser els més alts juntament amb els del Madrid

L’AFLUÈNCIA

El club té el repte de millorar el sostre de 13.889 espectadors contra els blancs

LA CURIOSITAT

10.15
del matí
serà l’hora a Miami en què començarà el partit que la Lliga hi volia exportar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)