Girona

Paik, el sisè home del filial que Eusebio fa debutar a l’elit

Oportunitat. El coreà s’estrena amb una titularitat i amplia la presència de jugadors del Peralada en el Girona aquesta temporada

Un dels fets destacats del duel d’ahir va ser veure en l’equip titular el jove del filial Paik. En la copa era evident que hi hauria presència de futbolistes del Peralada, però Eusebio va apostar de bon començament pel migcampista coreà, que encara no havia gaudit de minuts oficials en la primera plantilla gironina. Amb l’estrena del coreà contra l’Atlético –va estar al terreny de joc 67 minuts–, ja són sis els efectius del Peralada que han disposat d’oportunitats amb el primer equips aquest curs: Paik s’afegeix a Porro, Montes, Soni, Andzouana i Valery. La llista s’amplia fins a nou amb els futbolistes que han anat convocats però que no han arribat a debutar, com és el cas dels porters Suárez i Vito i del juvenil Pachón, ahir a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)