Girona

Els socis mantenen els avantatges

Entrades. Tothom haurà de pagar, però hi haurà fins a un 50% de descompte

El Girona només va tardar unes hores a fer públics els preus per a la tornada dels quarts de final de copa contra el Madrid. Tal com va passar en l’anada dels vuitens de final contra l’Atlético, el partit no entra en l’abonament de temporada, així que tant els socis com el públic en general hauran de passar per caixa. Tot i això, el club ha mantingut els avantatges que van tenir els socis en el partit contra l’Atlético, i és que tenen aproximadament un 50% de descompte respecte a la resta d’aficionats. Això sí, el club ha decidit apujar els preus. Les entrades per al Girona-Madrid valen 50 euros als gols (25 per als socis), 55 euros a preferent (30 per als socis), 60 a preferent coberta (30 socis) i 75 a tribuna (35 per als socis).

Els abonats podran mantenir el seu seient activant el seu carnet als preus determinats fins al dilluns a les 12 h, mentre que si no ho fan les localitats quedaran alliberades per al públic general i els socis no abonats que ho desitgin –els preus es mantindran per als socis que adquireixin una entrada fora d’aquest termini. A més, tots aquells que no són abonats ja poden adquirir les entrades a través de la pàgina web del club o a les taquilles de Montilivi a partir de dilluns al matí.

SOCIS NO SOCIS
25 euros Gols 50 euros 30 euros Preferent 55 euros 30 euros Preferent coberta 60 euros 35 euros Tribuna 75 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)