La Pobla sobreviu amb nou jugadors

Inferioritat. El Castelldefels no pot treure profit de la lesió de Garzón i l’expulsió d’Alberto

pobla maf. 1 castelldefels 1

POBLA MAFUMET:Arturo, Garzón, Escribà (Cardona, 65’), Sanz (Martí, 78’), Figueras, Montero, Koné (Guiu, 46’), Jesús, Joel Marín, Alberto García i Cissé.CASTELLDEFELS:Martín, Juanito, Pérez, Alan, Miranda, Ferreira, Bilbao, Bermu, Aumatell, Èric González (Rubén Cruz, 79’) i Jordi Cano (Ralph, 83’).GOLS:1-0 (11’) Cissé. 1-1 (44’) Aumatell.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Cardona, Jesús i Guiu; als visitants Sergi Pérez i Miranda.T.V.:al local Alberto (85’) per vermella directa.COMENTARI:El Castelldefels no va poder treure profit de la seva visita a la Pobla de Mafumet tot i afrontar els darrers deu minuts de partit amb superioritat numèrica degut a la lesió de Garzón i a l’expulsió d’Alberto. El filial del Nàstic va començar dominant i Cissé va fer efectiu aquest protagonisme grana avançant el seu equip en una falta d’entesa de la defensa groga que el davanter va rematar en boca de gol a passada de Garzón. Poc després, Èric González va enviar un servei al travesser en el preludi d’instants de gran domini visitant que van desembocar en el gol d’Aumatell vora el descans. En el segon temps, Arturo va aparèixer per aturar diverses jugades de mèrit dels visitants, tot i que la Pobla també va tenir bons moments en què va vorejar la victòria. Finalment, tot i acabar amb dos homes menys, la Pobla va salvar el punt.