2a divisió FEF

El malson de la pilota aturada

2a divisió B. El Peralada ha vist com es trencava la seva bona dinàmica amb dues derrotes per la mínima per culpa de dos gols d’estratègia, un dels punts dèbils des de l’inici de curs

El Peralada va acabar la jornada en la posició de play-out i fa setmanes que no acaba d’alçar el vol tot i viure moments amb bones dinàmiques. Els motius que estan dificultant aquest enlairament són molts, però el principal és la contundència a les àrees. En atac, als xampanyers els costa marcar i, en defensa, el rival sembla que ho faci fàcil. L’exemple més clar va ser el partit contra l’Ontinyent, on els de Chicho van jugar més i van disposar de millors ocasions durant tot el partit però van ser els valencians els que es van endur els tres punts aprofitant un córner al final del partit que va rematar Monreal. Una vegada més, la pilota aturada va condemnar els xampanyers, tal com havia passat la setmana anterior a Son Malferit contra l’Atlètic Balears amb el gol de Vega en una jugada d’estratègia.

Un mal endèmic

El que li ha passat al Peralada en les jugades a pilota aturada en aquestes dues últimes jornades no és un cas aïllat, i és que al llarg de la temporada aquest tipus d’accions, així com les transicions ràpides i els atacs directes, han estat el punt dèbil de l’equip en l’aspecte defensiu. I és que amb aquestes dues dianes que han provocat dues derrotes el conjunt xampanyer ja ha encaixat 12 gols a pilota aturada –dels 27 que ha rebut en total aquesta temporada–. Un va arribar d’un servei de banda contra el Cornellà, en dos l’origen va ser una falta –llançada directament contra l’Ebre i indirectament contra el Cornellà–, tres gols els ha encaixat des dels onze metres i en els córners és on ha patit més encaixant un total de sis gols.

Tot i que ha estat un dels focus durant els entrenaments al llarg del curs, els de Chicho no han aconseguit aturar aquesta sagnia –abans d’aquests dos últims partits semblava que ho havien aconseguit encaixant només en dues accions a pilota aturada en 11 partits entre l’Atlètic Llevant i l’Atlètic Balears. El cost d’aquesta feblesa ha estat molt alt per al conjunt xampanyer, i és que, excepte el partit contra el Castelló, mai ha guanyat quan ha encaixat a pilota aturada. De fet, si els de l’Alt Empordà no haguessin encaixat cap d’aquests 12 gols ara mateix tindrien 11 punts més en la classificació.

HÀNDICAP ALT

Peralada - Conquense 1-1
0-1 (77’) Jairo, de penal.
Espanyol B - Peralada 3-1
1-0 (34’) Lluís López, de córner. 3-0 (60’) Campuzano, de penal.
Peralada - Ebre 1-2
1-2 (64’) Sergio, de falta.
Peralada - Cornellà 2-2
1-1 (36’) Carlos Esteve, de servei de banda. 1-2 (63’) Goldar, de falta.
Atl. Llevant - Peralada 2-2
1-1 (36’) Pascual, de córner. 2-2 (94’) Pepelu, de penal.
Peralada - Castelló 2-1
1-1 (21’) Caballero, de córner.
Olot - Peralada 2-1
1-1 (66’) Marc Cosme, de córner.
Atl. Balears - Peralada 1-0
1-0 (67’) Álvaro Vega, de córner.
Peralada - Ontinyent 0-1
0-1 (83’) Monreal, de córner.
11
punts
se li han escapat al Peralada aquesta temporada en jugades a pilota aturada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)