Reus

Una crisi sense final

3a divisió. Els nous propietaris del Reus continuen sense pagar ningú i els jugadors del filial podrien negar-se a jugar diumenge a Figueres si avui no els abonen les nòmines pendents

L’arribada dels nous propietaris del Reus no ha solucionat res. Després de no haver evitat l’expulsió de l’equip de la competició, els impagaments continuen i, a més de tenir en marxa les denúncies dels treballadors i tècnics, ara són els futbolistes del filial els que escenifiquen la situació límit. En un comunicat molt dur, els jugadors del Reus B asseguren que si avui el club no els ha abonat les cinc mensualitats que els deuen, no descarten cap mesura dràstica, és a dir, es plantegen no desplaçar-se diumenge a Figueres per disputar el partit de la jornada 26 de tercera divisió. “Estem en la mateixa situació que amb Joan Oliver i el malestar continua creixent dins de l’entitat”, asseguren en un comunicat en què recorden que no se’ls va deixar buscar un nou equip al mercat d’hivern i que han hagut d’afrontar molts partits amb 14 futbolistes, per la qual cosa mai no han posat cap excusa.

El president del Reus, Clifton Onolfo, no sembla, de moment, disposat a gastar un euro més. La compra del club li’n va costar tres, a més d’assumir un deute del qual ara mateix es desentén, ja que es remet al concurs de creditors al qual el Reus ha d’entrar a principis de març. Pel que fa als sous pendents, Onolfo diferencia entre treballadors essencials, als quals estaria disposat a pagar, i la resta, un extrem que el conjunt dels empleats no accepta. Per sobre de tot, els nous propietaris estan pendents de saber si es rebaixa la sanció que no permet al Reus tornar al futbol professional de tres anys a un, ja que si no és així podrien replantejar-se el projecte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)