3a divisió FEF

El Reus B es presenta però fa visible la seva protesta

3a divisió. Els jugadors del filial roig-i-negre, que es plantejaven no disputar el partit d’avui a Figueres, s’han plantat en el primer minut de joc com a reivindicació pels impagaments

Els jugadors del Reus B finalment han decidit disputar el partit d’avui a Figueres, corresponent a la jornada 29 del grup cinquè de la tercera divisió. La plantilla va fer un comunicat aquesta setmana en què admetia que no descartava prendre mesures dràstiques de cara a aquesta jornada si no rebia una resposta per part del club. La nova propietat de moment no s’ha fet càrrec dels deutes econòmics amb l’estructura de l’entitat, inclosa la plantilla del segon equip, a qui li deu cinc mensualitats. Però els jugadors han decidit protestar en els instants inicials del xoc a Vilatenim plantant-se en el mig del camp quan l’àrbitre acabava de xiular l’inici de l’enfrontament. La protesta ha tingut el suport per part dels jugadors i de l’afició del Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)