2a divisió FEF

L’Olot sotmet al líder però no passa de l’empat a zero

2a divisió B. Els garrotxins han dominat el matx, han gaudit de les millors arribades però no han pogut perforar la porteria d’un sòlid però empetitit Atlètic Balears

L’Olot ha empatat a zero contra el líder, l’Atlètic Balears. Els de la Garrotxa han sotmès al primer classificat, ha gaudit de la possessió i les millors arribades però la falta de punteria ha impedit als jugadors dirigits per Raúl Garrido obtenir un triomf de prestigi que han merescut.

En el primer temps, l’Olot ha dominat al líder amb molta possessió i ha tingut les millors arribades a l’àrea rival. Les ocasions, però, s’han fet esperar, i és que, fins el 24’, el porter rival no ha hagut de treballar. Hèctor Simón ha picat un corner al segon pal on arribava Carles Mas, però el banyolí ha rematat al cos del porter tot sol. Abans del descans, Alfredo i Chavarría, després de dues jugades personals han generat perill amb dos xuts. El d’Alfredo ha marxat a fora, mentre que el de Chavarría l’ha refusat Klaus a corner. L’Atlètic Balears no ha inquietat en el primer temps la defensa olotina, només Marcos ho ha intentat des de la frontal, però la seva rematada ha marxat als núvols.

Només començar la segona part, una errada de Carles Mas en la sortida de la pilota ha deixat sol a Marcos, que ha rematat a fora davant la sortida de Ginard, en la millor ocasió balears. Tot i l’ensurt, l’Olot ha continuat dominant al rival i gaudint de les millors ocasions com una de Pep Chavarría, que ha obligat a Klaus a enviar a corner (67’), una d’Alan Baró, que ha rematat als núvols des de dins de l’àrea (68’) i una de Barnils, que Nuha ha salvat sota pals (73’).

Al final, davant la falta d’efectivitat i punteria, l’Olot s’ha hagut de resignar amb un punt tot i dominar de cap a peus al líder, l’Atlètic Balears.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)