2a divisió FEF

El Peralada acaba salvant un punt (2-2)

2a divisió B. Els xampanyers tenien el partit encarrilat al descans jugant contra deu, però han hagut d’acabar remant per empatar contra l’Espanyol B (2-2)

El Peralada no ha pogut sumar els tres punts en un partit que tenia molt ben encarrilat contra l’Espanyol B i s’ha hagut de conformar amb un empat tot i jugar més d’una part contra deu. El punt, això sí, treu els de Chicho de la zona de descens.

El Peralada ha fea una molt bona primera part, sent cap d’igualar el nivel d’intensitat i qualitat que el filial de l’Espanyol. A més, els xampanyers han aprofitat una de les primeres ocasions que han tingut. Adri ha refusat com ha pogut un xut des de la frontal de Boselli però Pachón, el més tent de tots, ha recommit el rebot i ha fet l’1-0 amb un xut ras. Després del gol els visitants han posat una marxa més per intentar empatar ràpidament el partit però tot i dominar els hi ha costat moltíssim generar ocasions clares. De fet la millor l’ha tingut el Peralada mab un xut de Pachón des de la frontal que ha sortit molt a prop del pal. El partit s’ha encarrilat encara més abans del descans i és que l’Espanyol B s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Nacho després d’una entrada molt dura sobre Iago López.

Tot feia bona pinta però l’inici de la segona part ha estat molt dolent. L’Espanyol B, amb un menys, només ha necessitat set minuts per capgirar el marcador. Primer ha empatat el partit Bermejo rematant un córner i després Moha ha fet l’1-2 desviant des de la frontal de la petita una volea de Víctor. El Peralada s’ha trobat de cop amb el marcador en contra després d’uns minuts de desconnexió, però ha estat capaç de reaccionar i ha dominat la resta del partit. Després d’intentar-ho una vegada i una altra i desaprofitar més d’una ocasió clara l’empat ha arribat en el 85’ quan Andzouana ha aprofitat una pèrdua del filial blanc-i-blau per superar Adri amb un xut creuat. En els minuts finals els de l’Alt Empordà han buscat el gol de la victòria però no l’han trobat.