Girona

El Girona aposta fort per la Supercopa

Supercopa de Catalunya. El club de Montilivi ha anunciat una llista de convocats per jugar la final de demà contra el Barça amb tots els pesos pesants de la plantilla

Noms com Stuani, Portu, Granell o Borja García entre d’altres seran demà a la Nova Creu Alta de Sabadell per jugar la final de la Supercopa de Catalunya contra el Barça. El club gironí ha anunciat aquest migdia la llista de convocats, a on hi destaca la presència de la majoria de noms que estan sent importants en la lliga. De fet, dels vint futbolistes que Eusebio s’emporta a Sabadell, 16 són de la primera plantilla i només hi haurà quatre noms del filial: el porter Suárez, Paik, Valery i Montes. La convocatòria la completen noms com Iraizoz, Bernardo, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Douglas Luiz, Raúl García, Roberts, Choco Lozano, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia i Pedro Porro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)