Girona

Marcelino García Toral

Entrenador del València

“Reconec que l’empat hauria estat el més just”

Marcelino García Toral ha dit més d’una vegada aquesta temporada que el València té menys punts dels que es mereix. La primera reflexió que va fer a la sala de premsa de Montilivi va anar en aquesta línia: “A nivell compensatori, a la lliga, sortim molt perjudicats. Avui segur que el més just hauria estat un empat. Fins i tot al final han tingut una doble ocasió molt clara en què Neto, amb parades salvadores, ens ha ajudat.” El València, que en la primera volta s’havia endut una garrotada a Mestalla contra el Girona (0-1 amb Bounou immens), va viure l’altra cara ahir: “Si analitzem els dos partits, crec que nosaltres allà vam fer molt més a casa per guanyar que el que ha fet el Girona aquí. I nosaltres més avui que ells a Mestalla. Però també reconec que l’empat avui hauria estat el més just”, va insistir.

Marcelino va substituir els dos davanters amb l’1-2 i el València va acabar patint. “Teníem el partit molt controlat, però l’expulsió ens ha fet treure un defensa; havíem fet una sèrie de canvis que ens impedien jugar amb un davanter específic i hem passat dificultats en aquest tram final. Hem concedit un penal crec que molt evitable”, va explicar el tècnic, que va argumentar els canvis: “Amb Cheryshev buscàvem velocitat. Guanyàvem, el rival estava amunt i els seus dos centrals, amb espais i sense cobertures, podien patir. Després, teníem el dubte de si Roncaglia aguantaria. I justament quan l’han expulsat, teníem Santi Mina a punt. Sort que l’expulsió ha arribat abans.”

El València continua a l’alça. Es mira els llocs de Champions League? “Mirem el següent partit. Estem molt satisfets d’encadenar la segona victòria a fora. Només el Barça i el València seguim en tres competicions. I en la lliga, vam tenir dificultats, i en continuem tenint, perquè no hem d’oblidar la dificultat que hem tingut per guanyar. Les victòries donen alegria, confiança, atreviment. Estem molt millor que al novembre o al desembre. Si guanyem el Gatfe, hi quedarem molt a prop. Però queda molta competició, i la fase més difícil. Hem de seguir pas a pas. Tinc la sensació que es decidirà molt al final.”

MÈRITS I PUNTS

“En la lliga sortim perjudicats, però avui no. Fins i tot amb el 2-3 ens ha salvat Neto”

EN RATXA

“Estem molt satisfets, però queda la fase més difícil de la competició”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)