2a divisió FEF

Temps delicats a la Nova Creu Alta

2a divisió B. El Sabadell, en crisi, necessita derrotar el Cornellà avui per no complicar-se més el futur

El Sabadell ha arribat a l’última part de la temporada en una situació complicada. En un club en què l’economia comença a emetre senyals preocupants, l’equip està en plena regressió, amb el segon entrenador del curs, Kiko Ramírez, incapaç no només d’acostar l’equip a la zona alta sinó d’evitar que ja tingui les places de descens a només dos punts. Són ja set partits sense guanyar dels arlequinats, amb derrotes clares a fora i empats a la Nova Creu Alta, on aquesta tarda reben un Cornellà que estan obligats a derrotar (17.00 h). No ho tindran fàcil, ja que els verds, en els llocs de fase d’ascens, s’han vist reforçats per dues victòries seguides que consoliden la seva bona temporada.

Set partits sense perdre, amb tres victòries i quatre empats, han allunyat de la zona de perill el Badalona, que vol aprofitar el bon moment per continuar fent coixí. Els escapulats visiten el camp del cuer, el Castelló, un equip de mal derrotar malgrat la seva delicada situació (17.15 h). Els blanc-i- negres han empatat 17 dels 26 partits disputats.

En una jornada en què destaca el duel, aquest migdia, entre els dos primers classificats, l’Atlètic Balears i el Vila-real B a Son Malferit, l’Olot rep l’Ontinyent amb l’objectiu de vèncer per continuar a prop de les places de privilegi (16.30 h). Els garrotxins van sorprendre el Lleida la setmana passada al Camp d’Esports (0-1). El Peralada, per la seva banda, té un partit clau a casa contra un rival directe, el Terol, en la lluita per fugir de les places de descens (16.00 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)