El Girona no surt del sotrac

Divisió d’honor juvenil. El conjunt blanc-i-vermell ensopega al feu de la Penya Arrabal i ja són set partits seguits sense guanyar

PENYA ARRABAL 2 girona 1

PENYA ARRABAL:Campaner, Osorio, Moreno, González, Viader, Pons, Mariavela, Soler, Turmo, Mayol i Muñoz.GIRONA:Torra, Luna, Joel (Pablo, 73’), Resta, Gómez, Amoedo (Paco, 83’), Claudio, Miguel (Pau Victor, 55’), Oussama, Mate (Duba, 63’) i Piany.GOLS:1-0 (13’) González. 1-1 (80’) Pau Víctor. 2-1 (85’) Turmo.ÀRBITRE:Moll Albarcés.T.G:Viader, pels locals, i Gómez, pels visitants.

El Girona no aconsegueix aixecar el cap. El conjunt dirigit per Àlex Marsal està immers en una mala dinàmica que no aconsegueix revertir, i ahir va tornar a ensopegar, al feu de la Penya Arrabal (2-1). Els blanc-i-vermells, doncs, acumulen set partits sense guanyar –dos empats i cinc derrotes– en una ratxa molt negativa que s’enfila ja a només vuit punts sumats de 36 disputats. El forat, doncs, va fent-se més gran i els gironins necessiten una victòria per canviar la situació i no acabar veient-se compromesos en la lliga.

El duel d’ahir en terreny mallorquí va tenir, a més, un desenllaç cruel, ja que amb empat en el marcador, la Penya Arrabal va colpejar a cinc minuts del final amb el gol definitiu. Abans, el Girona havia aconseguit empatar el gol inicial, de González, dels locals, que van protagonitzar un inici amb molta empenta a còpia d’intensitat, alt ritme i joc en llarg. El gol de l’empat visitant, obra de Pau Víctor, va ser en la segona part, en què van aconseguir imposar el seu joc i dominar. El camp feia baixada per als gironins, s’entreveia l’1-2, però finalment, va ser Turmo, de la Penya Arrabal, en un contraatac, qui va decantar la balança.