Nàstic

Reforç per al Nàstic amb un triomf convincent

2a divisió A. Les dianes d’Uche, en els instants inicials, i Kanté, en el temps afegit, donen esperances al conjunt grana en la lluita per la salvació

NÀSTIC 2 NUMÀNCIA 0

NÀSTIC DE TARRAGONA:Bernabé; Fali (Salva, 62’), Noguera, Mikel Villanueva; Pipa, Palanca (Cotán, 63’), Thioune, Imanol, Abraham; Uche (Kanté, 79’) i Luis Suárez.NUMÀNCIA:Juan Carlos; Markel (Viguera, 75’), Atienza, Carlos Gutiérrez (Yeboah, 55’), Marc Mateu; Diamanka, Escassi, Gus Ledes (Dani Nieto, 87’); Higinio, David Rodríguez i Fran Villalba.GOLS:1-0 (4’) Uche. 2-0 (92’) Kanté.ÀRBITRE:Bikandi Garrido.T.G.:als locals Thioune, Abraham, Planaca, Fali i Uche; al visitant Atienza.PÚBLIC:4.118 espectadors al Nou Estadi.

El fil d’esperança que manté el Nàstic amb la salvació es va veure reforçat gràcies al triomf que va aconseguir el conjunt grana contra el Numància. La permanència encara queda molt lluny per a l’equip d’Enrique Martín, que haurà d’obrar un miracle per continuar en la categoria, però almenys l’equip ara té motius per somriure havent trencat una ratxa de tres derrotes consecutives.

Uche, caçant un cop de cap de Thiouné a l’espai, va recollir una pilota i va definir amb mestria davant Juan Carlos. El Nàstic va començar de la millor manera el partit ja que el gol li va donar esma per defensar-se durant la resta del partit. Tot hauria pogut anar en orris en un penal comès per Villanueva, però David Rodríguez va enviar desviat el xut. A partir d’aquí, els grana es van parapetar al darrere i no van deixar que el rival tingués oportunitats, tot i que a mesura que anaven passant els minuts, els de López Garai s’anaven acostant més. Finalment, van ser els locals que van sentenciar per mitjà de Kanté.

22 equips
amb propera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)