Girona

Desestimen les al·legacions per Ramalho

Apercebut. El comitè de competició no li va perdonar la targeta, com volia el Girona, i el basc se situa a una cartolina de la suspensió

Jonás Ramalho mantindrà les quatre targetes i es quedarà com a únic jugador de la plantilla apercebut de sanció després que ahir el comitè va desestimar les al·legacions que va presentar el Girona. El club de Montilivi va intentar deixar sense efecte la groga que va veure el defensa de Barakaldo a les acaballes del partit per una entrada a Puado.

En les al·legacions, el Girona va intentar demostrar que Prieto Iglesias va fer un error manifest en la redacció de l’acta quan va reflectir que el futbolista “va tirar a terra un rival de manera temerària en la disputa de la pilota” i va aportar el vídeo de l’entrada de Ramalho, en què es veu que el basc toca la pilota en l’acció abans de xocar amb el rival. No obstant això, el comitè de competició va reflectir, a l’hora de tombar les al·legacions, que les imatges no proven de manera inequívoca el que va escriure l’àrbitre en l’acta i, per tant, va mantenir la targeta a Ramalho.

El mateix comitè va confirmar, d’altra banda, el partit de sanció a Àlex Granell i Douglas Luiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)