Girona

Javier Calleja

Entrenador del Vila-real

“Intentarem guanyar el Girona per ficar-lo en el grup de baix”

L’entrenador del Vila-real, Javier Calleja, també va comparèixer davant els mitjans de comunicació locals per valorar com arriba el seu equip al duel de Montilivi i quins són els principals perills del Girona que hauran de vigilar els seus futbolistes: “Espero un partit igualat ja que hi ha molt en joc per part dels dos equips. Hem de saber que el matx és vital, clau, i per això ens hem d’exigir el màxim ja que guanyar suposaria un pas important de cara a la salvació. Després arribaran partits a casa i l’equip ha de ser conscient que cada cop queda menys”, va comentar Calleja, que respecte al Girona va dir: “És un equip que té un gran golejador com Stuani, clau en el joc. Hem d’estar pendents d’ell però també de la velocitat de Portu, de la qualitat de Borja García... Hem de ser compactes, solvents i defensar bé. Cal trobar la millora en l’aspecte defensiu.”

Calleja i tot el Vila-real saben que una victòria a Montilivi els permetria agafar aire i, sobretot, involucrar encara més el Girona en la lluita ferotge per no baixar a segona A. “El Girona disposa d’un avantatge pel que fa a punts però no es pot descuidar. Tenen un calendari complicat i segur que saben que no poden fallar. Per a ells també és una final però intentarem guanyar per ficar-los en el grup d’equips que lluitem per aconseguir la permanència”, va afirmar un Javi Calleja ambiciós i segur de les possibilitats del seu equip. “Mentalment el bloc està molt bé”, va sentenciar el tècnic.

RESPECTE

“Hem d’estar atents a Stuani, la velocitat de Portu i també la qualitat de Borja García”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)