Girona

El Girona guanya el Sevilla (1-0) i surt del descens

Girona. Un gol de Portu (62’) ha decantat la balança a favor dels gironins, que han fet un partit brillant, ple de coratge i valentia contra un cinquè classificat innoperant i superat

El Girona ha guanyat per la mínima al Sevilla gràcies a un gol de Portu (62’). Els blanc-i-vermells tornen a vèncer a Montilivi dotze partits després –no ho aconseguien des del 27 d’octubre contra el Rayo– i sumen tres punts que li permeten sortir del descens directe.

El Girona ha sortit intens, com ho demanava la importància del matx. Els jugadors dirigits per Eusebio Sacristán han pressionat de valent el Sevilla i ja en el 4 han gaudit d’una bona arribada. Stuani i Portu han anat a per una pilota dividida a dins de l’àrea petita i s’han molestat en la rematada final de l’uruguaià. Els gironins mossegaven als andalusos, que han despertat i en el 13 Munir ha fet lluir Bounou, molt fi en la sortida. Les revolucions del partit han disminuït lleugerament en l’equador del primer acte, però el Girona, mitjançant la pilota aturada ha fet treballar Vaclik. Granell ha servit una falta a la zona de tres quarts i Bernardo ha rematat amb el cap fent intervenir al porter del Sevilla (23’). Els mateixos protagonistes han tornat a aparèixer en l’ocasió més clara del Girona. Deu minuts després i, de nou, en una falta lateral servida per Granell, Bernardo ha rematat al travesser. Els d’Eusebio Sacristán han persistit en la pressió però el marcador en el primer temps no s’ha mogut.

En la segona part, el guió no ha canviat i els blanc-i-vermells han posat l’ànima damunt del terreny de joc. En el 54 Muniesa ha rematat massa desviat després d’una centrada de Valery i en el 62, una contra de llibre iniciada per Pere Pons ha acabat en gol després que Stuani, el mateix migcampista de Sant Martí Vell i Portu combinessin a dins de l’àrea. El murcià ha estat qui ha empès la pilota a dins de la porteria de Vaclik.

El Sevilla ha intentat reaccionar al gol, i és que, Ben Yedder ha provat la rematada creuada després d’endur-se algun rebot, però Bounou ha aturat bé (66’). A mesura que han passat els minuts, els nervís han augmentat en els jugadors del Girona, que erraven passades i deixaven que el rival jugués en camp contrari.

Caparrós ha posat tota la carn a la graella amb canvis ofensius per buscar l’empat però el Girona ha aguantat els atacs sevillans amb valentia i heroïcitat. I és que, fins i tot Stuani, amb el cap, i Borja García, amb una rematada des de la frontal han pogut fer el segon gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)