Girona

Cessions, fi de lligam i traspàs

De les set baixes que són oficials, només una ha estat realment productiva, que són els 10 milions d’euros que el Girona ha ingressat per Portu després d’acordar el traspàs del davanter a la Real Sociedad. El murcià, que tenia contracte amb el club de Montilivi fins al 2022, era una de les baixes cantades després d’haver marcat 20 gols (11+9) en els dos cursos del Girona a primera divisió. Ja va protagonitzar un traspàs frustrat al Sevilla (el Girona va desestimar el 31 d’agost passat una oferta de 16 milions del club andalús) i, amb el descens de l’equip, la seva clàusula de rescissió s’ha reduït a la meitat (de 20 a 10 milions d’euros).

La resta de baixes eren de manual, començant per la dels tres cedits (Aleix Garcia, Patrick Roberts i Douglas Luiz). El City ha tornat a cedir el britànic (al Norwich) i podria estar a prop de traspassar el brasiler a l’Aston Villa (per uns 15 milions). També estava escrit l’adeu de Gorka Iraizoz després de complir el contracte de dos anys a Montilivi, però potser no tant el de Ramalho, amb qui el Girona havia iniciat unes converses de renovació que van acabar en no res.

Tampoc no ha de sorprendre gens la marxa de Raúl García, que ja estava compromès amb el Getafe el dia que el Girona el va fitxar del Leganés per mig any en el mercat d’hivern. El futbolista no va voler saber mai res d’un contracte que el vinculés més enllà del 30 de juny a Montilivi, i el Getafe, precisament ahir, va fer oficial el seu fitxatge fins al 2022.

MOVIMENT CANTAT

Raúl García s’ha compromès per tres cursos amb el Getafe, després de mig any a Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)