Girona

Poca dissidència a la grada

Abonaments. El Girona tanca amb bones sensacions la primera fase de la campanya, pendent de la resposta al gir dels rebuts, que farà divendres

Diversos aficionats del Girona van ser ahir al matí a Montilivi i van esperar més d’una hora l’obertura de les taquilles. S’obria el termini per a les peticions de canvis de seient i, tot i que les gestions es podien fer també per internet, nombrosos seguidors van fer-ho de manera presencial, cosa que va generar una cua des de primera hora. El Girona ha rebut amb una impressió agradable el tancament de la primera fase de la campanya d’abonaments, que tenia diumenge la data límit per al procés de renovacions, amb la domiciliació com a única via per fer-ho. El club no tindrà càlculs exactes sobre el percentatge d’abonats que han renovat el carnet fins que rebi resposta al gir dels rebuts, que es farà divendres. De moment, només hi ha hagut una seixantena d’abonats que durant el juny han avisat al club que no renovaran el seient. A aquests, s’hi afegiran els que fins ara no han dit res i que, un cop els girin el rebut, decideixin retornar-lo, tenint en compte que el club renovava de manera automàtica el seient a qui ja tenia el carnet domiciliat.

El termini per demanar reubicacions a l’estadi és breu, de tres dies, entre ahir i demà. No s’hi inclouen aquí el miler d’abonats afectats per la retirada de les dues graderies retràctils dels gols, que tenien preferència a l’hora de demanar una nova ubicació a l’estadi. A més dels canvis de seient, ahir s’obria també el període d’alliberament dels seients no domiciliats.

Uns 500 inscrits

Un altre detall que fa ser optimista al Girona és que hi ha mig miler de persones que s’han inscrit a la llista d’espera per fer-se abonats. Són aficionats que no tenien seient la temporada passada, a primera divisió, i que preveuen abonar-se aquesta temporada. Per fer-ho, s’havien d’inscriure a la llista durant el juny, tot i que l’alta d’abonats no la podran fer efectiva fins al 10 de juliol.

LA LLISTA D’ESPERA

Mig miler de persones s’han inscrit per fer-se abonats a partir del 10 de juliol

A PRIMERA HORA

El primer dia per al canvi de seients va generar una cua a les taquilles de l’estadi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)