Girona

21, amb asteriscs, al primer equip

Tècnicament, si als 18 del Peralada s’hi afegeixen els 21 que ara mateix té el Girona, Juan Carlos Unzué començaria els entrenaments la setmana que ve amb 39 futbolistes. Una bestialitat que no es produirà, perquè ni tots els del Peralada seran cridats per fer la pretemporada amb la primera plantilla ni tampoc tots els futbolistes del Girona que estan lligats arribaran al primer entrenament o a l’estada de Manchester o al començament de la lliga.

Els primers que desfilaran seran Pere Pons, que només està pendent que l’Alavés faci oficial el fitxatge, i Bernardo Espinosa, que s’hauria de reintegrar aquesta mateixa setmana als entrenaments de l’Espanyol sempre que el Girona arribi a un acord per a la cessió del central colombià. No seran els únics, perquè el porter Yassine Bounou (ara a la copa d’Àfrica amb el Marroc) també ha fet públiques les seves intencions de continuar a primera divisió. I, com ell, jugadors com Pedro Porro (doblement frenat, primer per Eusebio en el tram final de la passada lliga i després per una lesió que li va impedir una revaloració segura a l’europeu sub-21), Johan Mojica i Borja García. La sortida d’alguns d’aquests jugadors estarà en funció de les ofertes que arribin al club de Montilivi, que possiblement no n’escolti si no són per l’import d’unes clàusules que van quedar reduïdes gairebé a la meitat amb el descens.

També hi ha els casos de Doumbia, amb qui es negociarà tant sí com no la sortida i de Stuani, que és el pol oposat a l’ivorià i per qui el Girona està disposat fins i tot a mantenir-li el sou sencer perquè lideri el projecte a 2a A.

FINS AL 2020
Carles Planas Pere Pons Sebas Coris Pablo Maffeo (cedit) Marc Gual (cedit)
FINS AL 2021
Yassine Bounou Juanpe Ramírez Bernardo Espinosa Pedro Alcalá Marc Muniesa Aday Benítez Àlex Granell Seydou Doumbia Juan Carlos (Lugo)
FINS AL 2022
Johan Mojica Borja García Choco Lozano Cristhian Stuani
FINS AL 2023
Valery Fernàndez Pedro Porro Jairo Izquierdo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)