Girona

Marc Gual: “La voluntat és quedar-me aquí, voldrà dir que haurem pujat”

Girona. El club blanc-i-vermell ha presentat al davanter català, que arriba cedit pel Sevilla després d’un curs al Saragossa

Marc Gual ha trepitjat aquest matí Montilivi, l’estadi on jugarà aquesta temporada i on espera donar moltes alegries. El davanter, que arriba al Girona cedit pel Sevilla després de passar una temporada al Saragossa, a segona divisió A, ha estat presentat com a nou futbolista blanc-i-vermell. “El meu principal objectiu és ajudar a que el Girona torni aquest any a primera divisió. Si puc aportar gols, millor”, ha explicat Gual en la seva intervenció durant la qual s’ha confirmat que en cas d’ascens, el club gironí té una opció de compra. “La voluntat és quedar-me aquí en propietat. Voldrà dir que haurem pujat”, ha dir.

Gual, acompanyat de Delfí Geli i Quique Cárcel, també ha estat preguntat per Stuani, amb qui s’hi veu: “Com més competència millor ets i és més bo per a l’equip. Tothom vol jugar amb els millors i si és amb Stuani estaria bé compartir vestidor i davantera amb ell”. Finalment el punta ha demanat paciència i calma, tot i que l’objectiu innegociable és pujar. “Hem de pensar en jugar bé, en què hem de fer cada partit. Si ens obsessionem amb una cosa serà negatiu. És una lliga molt llarga”, ha expressat el futbolista, que té amb 23 anys, tres cursos d’experiència a la categoria de plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)