Girona

Amistós a Tarragona

Nàstic-Girona. L’equip d’Unzué jugarà el dia 9 d’agost al Nou Estadi. L’àrea esportiva ja ha lligat quatre partits de pretemporada

El Girona va anunciar ahir que ha tancat un acord amb el Nàstic per jugar el divendres dia 9 d’agost un partit amistós al Nou Estadi (a les vuit). De moment, aquest és el quart enfrontament que ha lligat l’àrea esportiva, que encara ha d’acabar d’enllestir del tot el calendari de pretemporada. Els de Juan Carlos Unzué s’estrenaran el dissabte 20 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys contra el Bournemouth, de la Premier League (a les vuit). Durant l’estada a Manchester, el Girona jugarà el dijous 25 al Pride Park Stadium contra el Derby County (a tres quarts de nou). El club també va anunciar que el Montpeller serà el rival de la 43a edició del Costa Brava el dissabte 3 d’agost a Montilivi (a dos quarts de nou).

Pel cap baix, el Girona encara ha de definir un segon partit en terres angleses (el 27-J?) i trobar data per a un amistós contra el Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)