Girona

Eines i pell noves per realçar-se

El Girona marca el punt de partida de la temporada que l’ha de dur a recuperar el terreny perdut amb el descens

Els jugadors, que demà tenen el primer entrenament, estrenen, en un acte amb molts aficionats, la samarreta, que recupera el disseny clàssic de franges verticals

No hi haurà el primer entrenament dirigit per Juan Carlos Unzué fins demà, però el Girona 2019/20 ja està en marxa. La plantilla, repartida en grups, acabarà de sotmetre’s avui a les proves físiques i mèdiques que els primers jugadors van fer ahir al matí. Al vespre, hi va haver el primer contacte amb l’afició, en la presentació de les noves samarretes, i va ser massiu i lluït malgrat l’amenaça de quatre gotes d’aigua coincidint amb el començament de l’acte. L’activitat, que havia quedat frenada fins i tot a la botiga arran del canvi de marca, es reprèn a Montilivi per anar greixant la maquinària del projecte que ha de dur l’equip a recuperar la categoria que va deixar escapar amb el naufragi de l’última part del curs anterior.

El Girona, equipat per Umbro en les dues temporades a primera, torna a canviar de marca esportiva i s’alia amb Puma, a partir d’un acord global amb el City Football Group. Després de les innovadores ratlles diagonals de la temporada passada, la marca alemanya ha proposat un disseny clàssic, amb les franges verticals blanc-i-vermelles. Els pantalons i les mitges tornaran a ser vermells. Es manté el patrocinador principal al pit (Marathonbet) i aquest any el club ha decidit que cap futbolista jugui amb el dorsal 12 com a reconeixement a l’afició. Les noves samarretes van ser l’atracció de la festa que va organitzar el club.

Aficionats engrescats

La presentació es va fer al pàrquing de gol nord de l’estadi, ja sense la presència de la graderia retràctil que havia presidit la zona els dos últims anys i que, amb el descens a segona A, ha quedat desmuntada i arraconada. Àvids de tornar a Montilivi, uns 500 aficionats van ser puntuals a la cita. El club va aparcar el bus de l’equip, des d’on els protagonistes anaven baixant cap a l’escenari, fent el recorregut entre els aficionats. Els models van ser no només jugadors del primer equip, sinó que també n’hi havia del sènior femení, de l’equip de la Lliga Genuine i del juvenil. Aday Benítez, Àlex Granell i Pedro Alcalá, acompanyats pels aficionats Diana Petrova i Sergi Arpí, van ser els primers de pujar a l’escenari i treure’s la dessuadora de color grana per descobrir la samarreta. “Estem convençuts que amb aquesta samarreta gaudireu de moltes victòries a Montilivi”, va dir Granell. Un altre dels capitans, Aday, va afegir: “Tenim un any amb objectius molt grans. Volia transmetre la il·lusió de la gent que ve però sobretot de la que es queda. És potser la temporada més important d’aquest club, i ho ha de ser al costat de vosaltres. Sense l’afició no podríem assolir els objectius.”

Les jugadores Virgínia Parella, Júlia Vilardell i Roser Sánchez van presentar les samarretes del sènior femení. Després va ser el torn per a la roba dels porters –José Suárez, del primer equip, i Pol Costa, de la Lliga Genuine–, la d’entrenament –amb Valery, Kevin Soni, Marc Gual, Àstrid Casanova i el juvenil Mateu Enríquez– i finalment la roba de passeig, amb Marc Muniesa, Pedro Porro –un dels més aclamats– i la família Novellas Garcia com a representants de l’afició.

Cua a la botiga

La nova samarreta es pot adquirir ja a la botiga que el club té a l’estadi de Montilivi –no es va obrir fins que es va acabar l’acte, per mantenir la incertesa sobre els nous dissenys, i de seguida s’hi va fer cua– i també al lloc web oficial, per 75 euros. El club no ha presentat encara les samarretes suplents, tot i que mantindrà la picada d’ullet amb el Manchester City amb una de blau cel i incorporarà el negre, que substituirà l’equipament groc.

LA SAMARRETA

Jugadors del primer equip, el femení i el Genuine fan de models, amb uns 500 seguidors

EL MISSATGE

“Vull transmetre la il·lusió de la gent que ve i sobretot de la que es queda”, diu Aday
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)