Girona

El cas Bounou marca el pas

Cárcel. “Si passa alguna cosa, com es pot preveure, ja buscarem una altra situació de mercat”, diu el director esportiu sobre el marroquí

La incorporació d’un porter amb ofici com Juan Carlos Martín dona tranquil·litat al Girona, però la porteria continua presentant un interrogant majúscul. Yassine Bounou ha deixat clar des que va acabar la temporada que vol canviar d’aires i trobar lloc a primera. Hi ha hagut diversos equips –de la lliga espanyola i d’altres lligues– que han mostrat interès pel marroquí, però falta concretar ofertes reals que incloguin traspàs per al Girona, que el va renovar el gener. “Nosaltres el que busquem és tenir el màxim nivell competitiu a la porteria. A dia d’avui, tenim tres porters amb contracte. I mentre no hi hagi notícies, és la nostra idea, que continuïn els tres que tenim”. La reflexió és del director esportiu, Quique Cárcel, que deixa oberta la porta a la sortida del marroquí, sempre que arribi una proposta convincent. “Si passa alguna cosa, com es pot preveure, ja parlarem i buscarem una altra situació de mercat. La nostra idea és tenir garanties amb Juan Carlos, Suárez i, ara mateix, amb Bounou”.

L’interès de l’Espanyol

La incorporació d’un porter és la prioritat en l’àrea esportiva de l’Espanyol. La sortida de Roberto ha deixat un buit que cal omplir. Tot i que el porter madrileny només va jugar els sis partits de copa la temporada passada, garantia un bon rendiment: no hi havia por en el cas d’una baixa de Diego López. Una altra cosa era el seu contracte, molt per sobre del profit que l’Espanyol en treia d’ell.

Diego, que farà 38 anys el novembre, mantindrà la titularitat, si Gallego no hi diu el contrari. En tot cas, és obligat que arribi un porter que pugui competir amb ell. I Bounou és el que més agrada, pel que ha demostrat en el Girona i per l’experiència que ha adquirit a primera divisió. El problema són els quatre milions que val el seu traspàs. L’Espanyol no està en disposició de pagar aquesta quantitat per un porter. La situació convida a pensar que Perarnau i Rufete apostaran per un porter que arribi en qualitat de cedit, amb la possibilitat d’incorporar-lo segons el seu rendiment.

INTERÈS PERIQUITO

Bounou agrada a l’Espanyol, que necessita porter però no vol pagar quatre milions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)