Girona

El primer test i l’estada a Manchester, en l’horitzó

Pretemporada. El Girona tanca la primera setmana d’entrenaments, abans d’estrenar-se dissabte amb el Bournemouth i de marxar a Anglaterra

El Girona de Juan Carlos Unzué va posar ahir amb una sessió matinal punt final a la primera setmana d’entrenaments de la pretemporada. Després de les revisions mèdiques que van passar els futbolistes entre dilluns i dimarts, dimecres va ser el dia en què es van posar en marxa amb una doble sessió, que van repetir divendres, mentre que dijous i ahir van fer una sola sessió pel matí. Sempre a la Vinya, on aquesta setmana l’equip reprendrà l’activitat, ara sí amb la mirada posada en el primer test del curs. I és que el proper dissabte dia 20 juliol (20 h), a l’estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona, el conjunt blanc-i-vermell s’estrenarà amb el Bournemouth que milita a la Premier League. Aquest partit serà, a més de la posada en escena de l’equip que orienta Unzué, el preludi de la marxa cap a Manchester, on el conjunt gironí fugirà de les altes temperatures existents aquests dies a Catalunya i farà una estada aterres angleses del 21 al 28 de juliol. Allà, el dijous 25 (20.45 h) disputarà un amistós al feu del Derby County, el Pride Park Stadium, equip de Championship (segona) i està mirant de tancar-ne un altre abans de tornar, per al dia 27.

La plantilla

En espera de més incorporacions i d’alguna baixa, a Unzué li falten encara els internacionals Choco Lozano, Stuani i Bounou, de vacances després d’haver disputat tornejos continentals amb les seves respectives seleccions, i també Doumbia, amb permís per resoldre la seva sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)