Girona

Primeres mostres d’Unzué

El Girona programa aquesta tarda a Riudarenes, a porta tancada, el primer amistós de pretemporada, contra l’Al Arabi qatarià

Els gironins tenen set amistosos en 25 dies per preparar l’arrencada de la competició

Avui que fa una setmana clavada del primer entrenament programat per Juan Carlos Unzué, la plantilla del Girona tindrà el seu primer amistós, sempre més agraïts que les sessions de treball típiques de pretemporada. No serà la primera oportunitat perquè els aficionats blanc-i-vermells puguin veure el Girona, perquè el partit s’ha programat a porta tancada, i l’equip encara serà força diferent al que ha de competir per intentar tornar a primera divisió. Però l’amistós d’aquesta tarda contra l’Al Arabi Sports Club de Doha, que es disputarà a Riudarenes (19h), servirà perquè els futbolistes blanc-i-vermells vagin traduint al terreny de joc les idees que el nou cos tècnic encapçalat per Unzué els està transmetent des del primer dia.

Per tancar la llista

El Girona tenia programat el primer amistós dissabte a l’estadi olímpic Lluís Companys, on farà de visitant del Bournemouth de la Premier League. Li ha sortit, però, la possibilitat d’enfrontar-se a l’Al Arabi, aprofitant que l’equip qatarià fa una estada de pretemporada a la Costa Brava, i l’ha aprofitat. El partit, això sí, serà a porta tancada. L’Al Arabi, que té el palamosí Jordi Condom com a assistent tècnic, jugarà també contra l’Olot –dissabte a Peralada– i contra el Palamós, el 27 de juliol.

Amb la introducció del partit contra l’Al Arabi, el Girona tanca la llista de pretemporada amb set amistosos concentrats en 25 dies, fins al Girona-Osca del dissabte 10 d’agost a Montilivi, vuit dies abans de l’estrena en la lliga, també a l’estadi, contra l’Sporting de Gijón.

Majoria internacional

Dels set compromisos del Girona durant la pretemporada, cinc són contra equips que competeixen en altres països. Després del duel d’avui contra l’Al Arabi, l’equip tindrà tres rivals anglesos consecutius, dos de la Premier League –el Bournemouth i el Leeds, tot i que aquest últim no jugarà amb el primer equip– i un de la Championship, el Derbi County. Quan torni de l’estada a les instal·lacions del Manchester City, l’equip de Juan Carlos Unzué tindrà una setmana neta de partits abans de la 43a edició del trofeu Costa Brava, contra el Montpeller. I en l’última part de preparació de l’arrencada de lliga, les proves seran contra dos rivals més coneguts, i amb només 24 hores de diferència: al Nou Estadi de Tarragona, el divendres 9 d’agost, i a casa contra l’Osca, l’endemà.

Amb pes dels joves

Amb uns quants retocs per fer encara a la plantilla, pendent del mercat i de més hipotètiques sortides, el Girona fa la primera part de la pretemporada amb molt protagonisme (la meitat del grup) de joves que han sortit del filial o fins i tot del juvenil. De fitxatges, de moment hi ha Maffeo (cedit per l’Sttutgart), Marc Gual (cedit pel Sevilla), Juan Carlos (Lugo), Diamanka (Numància) i Jairo.

AVUI
GIRONA-AL ARABI (QATAR)
Riudarenes 19 h
DISSABTE 20 DE JULIOL
BOURNEMOUTH-GIRONA
(rival de la Premier League)
Estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona 20 h
DIJOUS 25 DE JULIOL
DERBY COUNTY-GIRONA
(rival de la Championship)
Pride Park Stadium 20.45 h
DISSABTE 27 DE JULIOL
GIRONA-LEEDS (*)
(rival de la Premier League)
CFA del Manchester City 18 h (*) El Leeds jugarà amb jugadors de l’equip reserva i joves perquè l’equip de Marcelo Bielsa juga a Càller
DISSABTE 3 D’AGOST
GIRONA-MONTPELLER
(rival de la Ligue 1 francesa)
Trofeu Costa Brava Montilivi 20.30 h
DIVENDRES 9 D’AGOST
NÀSTIC-GIRONA
(rival de segona B)
Nou Estadi de Tarragona 20 h
DISSABTE 10 D’AGOST
GIRONA-OSCA
(rival de segona A)
Montilivi 20 h
La primera prova arriba un mes abans del debut en la lliga, a casa contra l’Sporting

EL PRIMER RIVAL

L’Al Arabi fa una estada a la Costa Brava i també s’enfrontarà a l’Olot i el Palamós
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)