Girona

Juan Carlos Unzué

Tècnic del Girona

“Només amb talent no es pot guanyar”

Juan Carlos Unzué pot estar content. El tècnic del Girona va dir obertament al matí que li interessava Jonathan Soriano i a la tarda ja el tenia. De fet, el club li ha portat el que ha demanat, amb l’excepció de moment d’un lateral esquerre que continua desitjant. Per això a la plantilla de qualitat en sobra i el tècnic ho sap, però té clar que necessiten més coses. “Per dominar els partits hem de fer més que tenir bons jugadors al mig i al davant. M’encanten els jugador amb talent però hi ha més coses i hem de buscar l’equilibri, intentant que aquests jugadors ens donin més sobretot quan no tenen la pilota i convèncer-los que sense córrer no farem res perquè només amb talent no es pot guanyar”, va sentenciar el tècnic, enviant un missatge clar a la plantilla en la línia de les paraules de Stuani.

I guanyar s’ha de guanyar, com més aviat millor. “Hem de canviar ràpid la dinàmica però estic tranquil amb l’actitud de l’equip sabent que ara que tenim la plantilla gairebé completa hi ha molta més competència i tindré el feliç problema d’haver-ho de gestionar”, assegura Unzué, que a més és conscient que a casa també cal fer un canvi: “ És igual on sumis els punts però els equips ens sentim més forts amb la nostra gent i ha d’arribar el punt de trencar la ratxa negativa i intentar, entre tots, que Montilivi sigui un fortí. Vaig quedar molt content de l’afició el primer dia però nosaltres hi hem de sumar les victòries perquè no apareguin els dubtes.”

Sobre el partit d’avui Unzué tampoc va donar pistes de quin sistema utilitzarà després de la lesió d’Ignasi Miquel i ho va resumir tot a “millorar l’efectivitat en el joc en general i davant de porteria per traduir les sensacions en punts”. Dels perills que tindran davant, però, tot l’equip està avisat. “Al Màlaga li agrada tenir la pilota i si no fem bé la pressió correrem com bojos darrere seu, però també són capaços de córrer si els hi cal. No estan en un moment fàcil però ja han sumat quatre punts, i és que tenen grans jugadors per dins i sobretot a la banda dreta tenen profunditat i amplitud”, va analitzar Unzué.

La visió de Víctor

El seu homòleg a la banqueta i rival avui, el tècnic del Màlaga, Víctor Sánchez del Amo va lloar el conjunt gironí. “Serà un partit contra un dels equips, a priori, més poderosos de la competició. Ve de primera divisió i això li permet tenir una capacitat econòmica més gran, amb una plantilla que el manté amb jugadors molt importants”, va analitzar. “Ens hem preparat per minimitzar les virtuts del rival, contrarestar el seu estil de joc, que tinguin un partit complicat i obtenir avantatge d’això”, va explicar Víctor.

EL RIVAL

“Haurem de pressionar bé perquè li agrada tenir la pilota, però també pot córrer si li cal”

NECESSITAT

“Hem de canviar la dinàmica però estic tranquil. Hem d’intentar que Montilivi sigui un fortí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)