Girona

Stuani, entre la multitud

Molts recursos. L’uruguaià, alliberat dels compromisos de l’Uruguai i en un parèntesi en el judici, s’afegeix a la preparació del partit contra el Rayo. Unzué només té la baixa d’Ignasi Miquel

La coincidència de dos fets que, per separat, haurien estat un obstacle per al Girona s’ha acabat convertint en un aliat per al conjunt blanc-i-vermell. El seu gran referent, Cristhian Stuani, havia de participar en un doble compromís de la selecció uruguaiana que li feia perdre el Girona-Rayo, però la federació l’ha alliberat perquè el davanter és un dels acusats del judici sobre el presumpte partit arreglat entre el Llevant i el Saragossa del curs 2010/11. El fet és que, sense viatjar a l’Uruguai i amb permís també del jutge de no presentar-se fins que hagi de declarar –en principi, la setmana que ve–, Stuani va participar ahir amb tota normalitat en l’entrenament que el Girona va fer a La Vinya. El golejador estarà a punt per enfrontar-se diumenge al Rayo Vallecano, en el segon partit dels gironins a Montilivi en vuit dies, després del triomf contra el Màlaga resolt precisament amb un gol de l’uruguaià.

La presència de Stuani és una gran notícia per a Unzué, que tindrà molts recursos. Un cop tancat el mercat, el Girona té 25 futbolistes inscrits, dels quals només un és baixa segura diumenge. És el central Ignasi Miquel, que estarà un parell de mesos inactiu per culpa d’un trencament muscular al quàdriceps. Sense el defensa de Corbera de Llobregat, el jove del filial Pau Resta va participar en l’entrenament.

Si no hi ha cap contratemps, Unzué haurà de descartar sis futbolistes –un porter i cinc jugadors de camp– per al partit de diumenge. Treballen amb normalitat el porter Asier Riesgo i el lateral Brian Oliván, els últims que s’han incorporat a l’equip. També ho fa l’antepenúltim, Jonatan Soriano, que si Stuani hagués marxat amb la selecció hauria tingut més possibilitats de debutar diumenge mateix amb la samarreta blanc-i-vermella. El mitjapunta Borja García, que es va haver de retirar del camp abans d’hora contra el Màlaga, tampoc té cap problema. El cos tècnic ha de dirigir encara dos entrenaments –aquest matí a La Vinya i demà al matí a l’estadi– abans de rebre diumenge (16 h) el Rayo.

PER TRIAR I REMENAR

24
futbolistes
a punt té Unzué, que n’haurà de descartar sis per rebre diumenge el Rayo

INTEGRATS AL GRUP

Asier Riesgo i Brian Oliván, els últims d’arribar, afegeixen més competència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)