Girona

Stuani guia el Girona cap al segon triomf seguit (3-1)

2a divisió A. El primer trio de gols de l’uruguaià amb la samarreta blanc-i-vermella dona els tres punts contra el Rayo

El Girona ha encadenat la segona victòria en una setmana a Montilivi gràcies, una altra vegada, a l’olfacte de Cristhian Stuani. El conjunt blanc-i-vermell ha superat el Rayo Vallecano (3-1) amb un trio de gols del davanter uruguaià, que en un principi s’havia de perdre el duel per la cita de la selecció uruguaiana, però que no va marxar pel judici que tenia a València. És el primer trio que Stuani aconsegueix amb la samarreta blanc-i-vermella.

Unzué ha repetit l’onze inicial que va presentar la setmana passada contra el Màlaga (1-0). El Rayo, però, ha començat molt més fort que el conjunt andalús, i amb una pressió molt avançada, ha dificultat la sortida de pilota dels gironins, molt incòmodes. Els madrilenys han tingut una ocasió d’or en un córner, en què Ulloa ha entrat sol i ha fet una rematada de cap que no ha significat el 0-1 de miracle (14’). L’argentí ho ha tornat a provar amb el cap, poc després que tota la banqueta del Rayo hagi reclamat la segona targeta groga a Marc Gual (23’). El Girona ha tret el verí en la seva primera arribada amb cara i ulls. Àlex Gallar ha progressat per la dreta i ha assistit Cristhian Stuani, que amb un xut ras creuat ha batut Alberto (28’). L’uruguaià, amb el seu segon gol en vuit dies, ha provocat l’èxtasi a Montilivi i ha transformat el guió. El Girona s’ha envalentit i Gallar, després d’una assistència de Stuani, ha perdonat el 2-0 (35’).

El Rayo ha tingut molt a prop l’empat en una rematada de Trejo, després d’una intervenció d’Aday, que ha acabat a l’arrel del pal (50’). Però el Girona s’ha animat i, després d’una ocasió de Gumbau, ha arribat un penal clar de Catena a Jairo. Stuani ha enganyat Alberto i ha marcat el 2-0 (57). El Rayo ha accentuat el risc, amb un sol central, però ha trobat premi amb el 2-1, obra d’Embarba, que l’ha fet entrar en la lluita pel partit (72’). El Girona, però, ha sabut patir. I ja en el minut 89, Borja García ha arribat a l’àrea i ha fet un xut que Alberto ha tret. L’ha recollit Stuani, que ha marcat el tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)