Girona

Borja García guia el Girona cap a la victòria (3-1)

Alleugerits. Els gironins superen a un Deportivo perdut i desubicat en molts moments del matx i encadenen la quarta victòria a Montilivi –tretze punts de quinze en la lliga

El Girona ha guanyat 3-1 al Deportivo gràcies a les dianes de Borja García i Marc Gual, en la primera part i de Stuani, ja a les acaballes. En mig dels gols gironins, el Dépor ha escurçat distàncies en el 65’ amb un gol de Borja Valle, una diana que ha caldejat l’ambient a Montilivi, que ha xiulat de nou a Granell i Unzué en la presa de decisions en els canvis.

En la primera meitat, el Girona ha sortit al terreny de joc amb molta més intensitat i agressivitat que a El Alcoraz contra l’Osca. Gràcies a la pressió gironina, del Deportivo s’ha fet petit i les constants imprecisions gallegues permetien als de Juan Carlos Unzué mossegar terreny i gaudir de les primeres arribades. Borja García ha decidit posar-se l’equip a l’esquena i el Girona ho ha notat per bé. En el 12, el mitjapunta ha rematat amb el cap una centrada de Jozabed i en el 18 ha fet la passada a Stuani a dins de l’àrea petita però l’uruguaià ha rematat desviat.

La insistència dels blanc-i-vermells ha tingut el premi del gol en el 24 quan Gumbau ha fet la passada a l’espai cap a Stuuani, el davanter ha rematat al pal i el refús l’ha recollit Borja García, que ha superat a Dani Giménez. El gol ha fet mal al Dépor, que en el 38 no ha sabut defensar una falta a la zona de tres quarts executada per Granell. Entre Nolakoain i Alcalá han assistit a Marc Gual, que ha rematat a plaer per fer esclatar Montilivi d’alegria, un alleugeriment general.

En la segona part, el Deportivo ha intentat fer un pas endavant i, tot i que ha semblat que el Girona controlava al rival i l’allunyava de la seva pròpia àrea, els gallecs han retallat distàncies després d’una gran jugada de Borja Valle, que ha marxat de diversos defensors gironins i ha batut Juan Carlos amb un xut des de la frontal (65’).

Amb el 2-1, els nervis han florit a Montilivi i els aficionats han xiulat de nou a Granell i Unzué, sobretot en la decisió del canvi de Borja García per Samu Saiz. Precisament Samu Saiz ha assistit a Stuani per fer la sentencia en el 83 i rebaixar l’ambient caldejat. De fet, els aficionats han passat de la crispació a l’onada per celebrar la quarta victòria seguida com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)