Girona

Iván Ania

Entrenador del Racing

“Serà difícil, però la motivació és especial”

L’entrenador del Racing, Iván Ania, va comparèixer en roda de premsa per valorar el partit que el seu equip ha de disputar contra el Girona. L’exjugador professional va mostrar respecte envers el conjunt gironí. “És l’equip amb el pressupost més alt de la categoria i, fins i tot, si juguessin onze futbolistes diferents dels que van fer-ho contra el Deportivo continuarien sent dels millors equips de la lliga. Intentarem ser atrevits i valents sense concedir al darrere”, va analitzar el tècnic del conjunt càntabre, que va afegir: “Som conscients que per aconseguir la permanència haurem de sumar de tres en tres, sobretot, a casa. El Girona, juntament amb el Rayo i l’Osca, són els millors equips i serà més difícil que contra altres rivals, però també tindrem una motivació especial per mirar d’aconseguir el triomf.”

L’equip dirigit per Iván Ania encadena quatre partits sense perdre –els tres últims els ha empatat– i segur que no ho posarà gens fàcil als de Juan Carlos Unzué. “Tenen una plantilla amb diverses opcions en cada posició i si fan rotacions no es notarà. Han utilitzat diversos dibuixos tàctics durant el curs però la proposta sempre és la mateixa, tenir la pilota, intentar iniciar joc amb ella i mirar de generar joc ofensiu”, va sentenciar el tècnic asturià.

RESPECTE

“Amb onze jugadors diferents del partit contra el Dépor seguirien sent dels millors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)