Girona

Juan Carlos Unzué

Entrenador del Girona FC

“Estic sorprès amb l’expulsió de Granell”

“La conclusió és que avui no tocava”, va dir Juan Carlos Unzué en la roda de premsa posterior al 4-2. “Hem passat de tenir una molt bona opció per fer el 0-1 a l’1-0. Quan hem pogut fer el 2-2, hem encaixat el 3-2. I per si no n’hi hagués prou, hem passat del cop de cap de Stuani que podia ser el 3-3 al 4-2”, va argumentar el tècnic en l’exposició que va fer del partit.

Preguntat per l’expulsió de Granell, es va mossegar la llengua. “No m’agrada parlar dels àrbitres i avui tampoc ho faré, però estic sorprès que facin fora un futbolista en el minut 15.” Unzué va comentar que va ser, probablement, l’aspecte que més va condicionar el partit: “Deixar un equip 75 minuts amb un home menys és un gran avantatge per al rival”, va comentar.

En la corda fluixa?

No serà una setmana fàcil a Montilivi. L’equip amb més pressupost de llarg de segona A és lluny de trobar la regularitat que necessita i les derrotes (6) ja superen les victòries (5) després de dotze partits. “No és per estar tranquils sabent quin és el nostre objectiu i com va la competició. El cert és que som molt més lluny de la zona alta del que m’agradaria. No justificaré si avui hem merescut més o no, perquè del que es tracta és de ser efectius. L’Oviedo ho ha estat molt més que nosaltres, i aquí manen els resultats.” S’haurà de veure ara si el club pren una decisió respecte del tècnic –la destitució– o li continua donant marge i el deixa arribar al duel de diumenge a Montilivi contra l’Alcorcón.

“Les derrotes em dolen més que a ningú i soc un home de molt poques paraules després dels partits quan això passa, però avui els he donat l’enhorabona per la seva actitud. I han lluitat fins a l’últim minut per canviar el signe del partit.” En aquest aspecte, la debilitat defensiva (quatre gols encaixats) va dificultar extremadament l’objectiu de la remuntada: “Us puc assegurar que dediquem molt de temps a millorar el rendiment defensiu. Hi haurem d’insistir perquè és evident que són massa gols encaixats per a un equip que vol jugar a primera divisió. Hem de millorar el rendiment a les dues àrees, però sobretot en la nostra”.

L’ARBITRATGE

“Deixar un equip 75 minuts amb un home menys és un gran avantatge per al rival”

LES SIS DERROTES

“No és per estar tranquils sabent quin és el nostre objectiu. Manen els resultats”

ELS QUATRE GOLS

“Dediquem molt temps a millorar el rendiment defensiu, però encaixem massa”

Rozada: “Contra un rival amb tant talent has de patir per força”

L’entrenador de l’Oviedo va ser l’altra cara de la moneda. Javier Rozada va valorar molt el 4-2 contra el gran favorit per a l’ascens. “Sabíem que seria un partit dur. I tot i que se’ns ha posat de cara amb l’1-0 i l’expulsió, hi ha hagut moments que no hem estat bé. No m’ha agradat gens com hem jugat del minut 40 al 45. El 2-1 no ens l’hem de deixar fer mai, perquè ha donat ales a un equip que estava molt tocat amb el 2-0.” Tot i l’hora i quart amb superioritat numèrica, l’Oviedo no va respirar tranquil fins al darrer sospir. “Contra un rival amb tant de talent, has de patir per força. Stuani va marcar 19 gols en primera divisió la temporada passada. Tenen futbolistes diferencials com ara Borja García i Gumbau. M’ha agradat molt Gual. I tal com ha passat amb el 2-1, hem abaixat una mica la guàrdia i això ens ha costat el 3-2 i gairebé el 3-3.” Malgrat tot, Rozada va quedar molt satisfet del primer triomf al Tartiere: “El necessitàvem, perquè aquesta por a perdre del final possiblement sigui producte de no haver guanyat a casa.” I dos punts per sobre del dinovè, després de cinc jornades sense perdre: “Costa molt treure un equip del descens a segona A. Però el primer pas està fet. I, de mica en mica, cada jugador està assolint la seva millor versió. Aquest era el meu primer gran objectiu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)