2a divisió FEF

El Llagostera tanca la primera volta sense gols (0-0)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina han tret un punt a casa en un partit molt igualat contra el Badalona. Els visitants han tingut més control però les ocasions han estat ben repartides

El Llagostera ha arrencat el 2020 amb un empat a zero al municipal davant un Badalona que ha demostrat perquè està sortint de la zona baixa i pot ser un equip molt perillós en la segona volta. De fet, els visitants en tingut el control en alguns moments però les ocasions han estat repartides.

En la primera part la sensació de control del partit l’ha tingut el Badalona. Els visitants han mogut bé l’esfèrica i s0han acostat a la porteria llagosterenca però no han aconseguit definir cap de les accions amb encert perquè la defensa sempre ha respost bé. De fet, les arribades més clares les ha tingut el Llagostera en jugades directes però Morales pràcticament no ha hagut de treballar.

En la segona part el partit ha estat igualat en tot moment, amb els dos equips molt ben ordenats en defensa i concedint molt poques arribades. Tan els locals com els visitants han tingut uns minuts de rauxa en què podrien haver decidit el partit, disposant fins i tot d’ocasions clares de gol, però la falta de punteria i una gran intervenció de Marcos han evitat que el marcador es mogués.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)