Girona

Reconeixement a Benjamí Colomer

Doble. Membres de l’antiga agrupació de veterans reuneixen 60 persones per homenatjar l’expresident, que rebrà una distinció demà a la llotja

L’expresident del Girona Benjamí Colomer, que ha fet 90 anys, va rebre ahir un homenatge en un dinar que va reunir més d’una seixantena de persones, i en rebrà demà un altre coincidint amb el partit contra l’Oviedo a Montilivi. Membres de l’antiga agrupació de veterans, amb la col·laboració de l’àrea social del club, van organitzar la trobada d’ahir, al restaurant Siloc. Hi havia l’expresident Narcís Codina, exdirectius del club i una nombrosa representació d’exjugadors i exentrenadors com Xavi Agustí, Pepe Pinto, Jaume Ribera, Mantu i Miquel Torrent, Joan i Josep Blanquera, Lluís Busqueta o Barto Pagès, entre molts altres.

El Girona s’afegeix al reconeixement a Benjamí Colomer, que rebrà una distinció demà a la llotja de Montilivi.

Vuit anys

Benjamí Colomer i Pous és el president que més anys seguits va ocupar el càrrec en la història del Girona. Hi va accedir l’estiu del 1959 i s’hi va estar fins al juny del 1967. Després, va ser vicepresident de la directiva de Narcís Codina, i va ser un dels promotors de la construcció de l’estadi de Montilivi, juntament amb Codina, Quim Ribas, Jaume Grabuleda, Josep Garrido, Joan Vidal i Josep Ribera.

EL MÉS VETERÀ

Colomer, de 90 anys, va presidir el club entre 1959 i 1967 i va ser un dels promotors de Montilivi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)