Girona

El protagonista

Cristhian Stuani

No és suficient

És difícil d’entendre que un equip que té a les seves files el màxim golejador del campionat, autor de dinou dianes, estigui tan lluny del capdavant de la taula. Tretze punts separen el Girona del líder de la lliga, un món ara mateix per a aquest conjunt, per molt que encara quedin disset jornades per disputar-se. L’objectiu més real per als blanc-i-vermells és el play-off, del qual estan fora, a un punt de distància, malgrat tenir Cristhian Stuani, un davanter que marca la diferència en la categoria. I és que amb el charrúa no n’hi ha prou, tot i tenir una mitjana gairebé d’un gol per partit –n’ha disputat 21– i ser una garantia absoluta: ha marcat fins a nou vegades el primer gol del partit, el que obre la llauna, segurament el més important. Ahir a Montilivi, contra l’Oviedo, hi va tornar, va anotar l’1 a 0, va assenyalar el camí de la victòria, però, una altra vegada, l’equip no el va saber rendibilitzar i el va malbaratar.

I això que l’ariet va fer tot el que va estar al seu abast. Stuani va protagonitzar una actuació marca de la casa, amenaçant dins l’àrea, rematant amb perill, donant profunditat i aire a l’equip estirant i guanyant pilotes per dalt, habilitant els companys i, és clar, marcant un gol. Entrada la segona part, en un moment en què el Girona no aconseguia trobar la manera de generar situacions clares de gol, l’ariet va emergir dins l’àrea per connectar un cop de cap inapel·lable, per damunt de tothom, i finalitzar una centrada precisa de Granell en una falta lateral.

El premi de sempre per a Stuani, que ja l’havia buscat amb anterioritat. Tot just començar el partit, va topar amb el travesser, en una rematada amb l’esquerra des del punt de penal a centrada de Jairo. Poc més tard, va ser Lunin, que en dues ocasions li va negar la diana; primer, amb un xut que es va inventar des de dins l’àrea per culminar una passada de Borja, i després, en un toc subtil, també en zona de finalització, per acabar una prolongació de Juanpe. No va perdonar després del descans, tot i que al final no va servir per guanyar.

El Girona no es va saber sobreposar a l’empat dels visitants i l’equip es va convertir en un manat de nervis. En aquest context, el 7 va ser un gran argument i va ser buscat en llarg perquè obtingués petroli d’alguna manera. I ho va fer amb una pilota que va pentinar per a Brandon, però l’atacant, davant Lunin, va fer un xut molt tou a les mans del sentinella. Malgrat tot, Stuani no és suficient.

90
minuts
5
rematades
1
gol
19
dianes en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)