2a divisió FEF

El binomi Raúl Garrido i Olot allarga el seu vincle

2a divisió B. El tècnic renova una temporada més amb el club olotí, que aconsegueix l’objectiu primordial que tenia per planificar el curs que ve

El desenllaç prematur de la temporada va ser decebedor per a l’Olot, que encara mantenia ben viu el somni de jugar la promoció d’ascens a 2a A. Una garrotada difícil d’assimilar per a l’equip que estava més en forma de la categoria. Avui, però, l’afició olotina pot mantenir el somriure perquè el club ha complert l’objectiu primordial que tenia per planificar la temporada que ve: la renovació de Raúl Garrido i el seu segon, Kevin Martínez. L’acord es va poder tancar finalment ahir al vespre després d’hores de negociacions i d’aquesta manera el valencià engegarà la seva quarta temporada al capdavant de l’equip després d’arribar la temporada 2017/18, amb el curs ja començat, per rellevar Martín Posse.

La peça indispensable

De moment Garrido ha aconseguit millorar cada temporada l’anterior i en els 90 partits que ha dirigit l’Olot ha aconseguit 29 victòries, sent les onze d’aquesta temporada el millor registre, tot i faltar encara deu jornades per jugar-se. Per això, amb la renovació de Garrido el director esportiu Sergi Raset aconsegueix posar el pilar de la planificació esportiva. Els bons resultats als quals el valencià ha conduit l’Olot els dos darrers cursos feien témer que li arribés una oferta irrebutjable i se separessin els camins. Amb Garrido lligat, però, al club se li farà més fàcil la feina de construir la plantilla, i és que l’objectiu torna a ser el de mantenir bona part del bloc i amb Garrido a la banqueta serà més fàcil.

Per a Garrido el que més pes va tenir en la seva renovació és que a Olot ja s’hi sent com a casa. “Estic molt feliç de seguir el camí amb l’Olot, és el que tots volíem. Sento que un ha d’estar on l’estimen de veritat i a Olot m’estimen. He valorat l’afecte que sent l’afició i el club per mi i agraeixo l’esforç que ha fet el club”, va dir el tècnic, que sap que el desafiament serà millorar una vegada més els resultats obtinguts: “És una obra inacabada. Tinc la il·lusió d’acabar el que aquesta temporada no hem pogut fer. Aquests tres anys han estat molt bonics i tinc una il·lusió tremenda perquè surti millor en aquest any.”

Sento que un ha d’estar on l’estimen de veritat. He valorat l’afecte que em té el club i l’afició. Agraeixo l’esforç que ha fet el club
És una obra inacabada i tinc la il·lusió d’acabar el que aquesta temporada no hem pogut fer. Esperem millorar
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)