3a divisió FEF

El jove Arnau Ortiz també continuarà al Peralada

3a divisió. El club xampanyer ha tancat avui les renovacions de Sergi Romero i del futbolista del planter, que tot i ser juvenil ha tingut molt protagonisme aquesta temporada

El Peralada és l’únic dels equips de la demarcació que encara no havia anunciat res oficialment sobre la planificació de la temporada que ve, però avui ha obert la aixeta. I de la millor manera, amb la renovació de dues peces importants. Al matí ha estat el torn del capità Sergi Romero i aquesta tarda el club ha anunciat que també ha arribat a un acord per renovar el jove Arnau Ortiz. Amb aquest acord el Peralada s’assegura la continuïtat d’una de les sensacions de la categoria d’aquesta temporada, que podria haver atret l’interès de clubs importants i fins i tot d’algun filial, i és que Arnau Ortiz s’ha doctorat amb nota a la categoria tot i estar en edat juvenil –és nascut el 2001. Ja des de la pretemporada se’l va tenir en compte com un més del primer equip, però amb el pas de les jornades ha anat guanyant protagonisme per acabar el curs havent disputat 971 minuts repartits en 21 partits. La seva aportació ha anat creixent amb el pas de les jornades, com ho demostra el fet que ha participat en els últims 12 partits de lliga i ha estat quan han arribat els tres gols que ha marcat aquesta temporada.

Tan o més important que la renovació d’Arnau Ortiz és la de Sergi Romero. El defensa, el capità de l’equip, dona exemple i allarga el vincle per mirar de repetir els èxits que s’han aconseguit aquesta temporada en què només la Covid-19 ha evitat que el Peralada lluiti fins el final per jugar la promoció d’ascens. El defensa és una peça clau per al tècnic Albert Carbó, i és que ha estat el jugador de camp més utilitzat aquesta temporada amb 2.110 minuts repartits en 24 partits, en els que ha marcat un gol. De fet, l’únic partit en què no ha participat ha estat per sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)