Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“El que és a les nostres mans és preparar-nos bé”

Sense saber ben bé què havia passat ni què havia dictaminat la lliga en els prolegòmens del matx que el seu equip havia de jugar contra l’Alcorcón, el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, no va desenvolupar una opinió clara sobre la suspensió del Deportivo-Fuenlabrada ni en què repercuteix en la lliga aquesta suspensió: “Ens n’han informat just quan hem arribat al camp. Ha corregut la notícia i ha estat tota una sorpresa, però teníem partit al cap d’una hora i mitja i només pensàvem en això. No sé què ha passat; m’he adonat al final del nostre partit que no s’ha jugat el partit, i la lliga ja decidirà, però ens ha sorprès a tots”, deia en calent Francisco, que afegia: “Sabíem que havíem de jugar, i desconec què passarà ara. Nosaltres hem quedat en cinquena posició i ens enfrontarem amb el quart dijous que ve, això és l’únic que sabem, i el que és a les nostres mans és preparar-nos bé.”

Anàlisi de l’Almeria

Més enllà de la valoració de la derrota dels seus jugadors contra l’Alcorcón (2-0), es mostrava tranquil i conscienciat que dijous jugaran contra l’Almeria en l’anada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens: “Ens ha tocat un rival complicat com qualsevol contra qui ens podia tocar, i tots els partits seran difícils. Sí que ens hi hem enfrontat fa poc i podem tenir una referència, però ja sabem que l’Almeria té jugadors de primer nivell i amb desequilibri, tot i que això és un play-off i la nostra intenció és continuar endavant”, analitzava el tècnic precisament nascut a Almeria.

La derrota a Alcorcón

Francisco també va tenir un moment per parlar de la derrota del seu equip contra l’Alcorcón en el partit que tancava la lliga; va reconèixer que el plantejament no havia sortit bé i se’n va atribuir la culpa: “És cert que vaig dir que teníem poc temps per modificar el sistema i jugar amb tres centrals, però hem optat per canviar el dibuix, perquè hi havia futbolistes que havien de descansar sí o sí. No ha sortit bé, i en soc el culpable”, admetia el tècnic andalús, que sobre el fet de fer debutar Pau Víctor i Santi Bueno sentenciava: “No ho considero un premi. En el dia a dia ens aporten molta competitivitat i fan millor el grup. Han buscat l’oportunitat i estic content per ells, però també per Alcalá, Brian Oliván o Jairo, que han de sumar. Estem preparats per dijous i traurem el millor equip per vèncer.”

Fran Fernández, el tècnic de l’Alcorcón, també hi va dir la seva: “Mereixíem guanyar i no era fàcil fer-ho, ja que estàvem tots cansats i no teníem un objectiu clar. Hem donat la cara com en gairebé tots els partits.”

EL RIVAL AL ‘PLAY-OFF’

“Hi hem jugat fa poc i tenim una referència, però tenen jugadors de molt nivell”

EL PLANTEJAMENT

“Hem canviat el dibuix perquè hi havia jugadors que necessitaven descansar sí o sí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)