Girona

El play-off d’ascens és enlaire i s’entreveu a l’agost

2a divisió A. Tot fa indicar que la promoció d’ascens que havia de començar aquest dijous s’ajornarà fins el 2 d’agost. Aquesta tarda es reuneix LALiga

Els positius per Covid-19 del Fuenlabrada i la conseqüent suspensió del partit que havia de jugar amb el Dépor ahir, ha posat cap per amunt la segona divisió A. En primer lloc perquè el que era el matx amb majúscules de la última jornada de lliga, amb tots dos equips jugant-se coses. Al Dépor li anava la vida, una permanència que no ha aconseguit ja que els seus rivals van guanyar, mentre que el Fuenlabrada podia ficar-se a un play-off al qual encara aspira.

Amb els estaments oficials encara per pronunciar-se i amb una reunió de LaLiga aquesta tarda a l’horitzó, la data dels play-off és enlaire. En principi, la promoció d’ascens que enfrontarà al Girona amb l’Almeria i al Saragossa amb l’Elx o el Fuenlabrada, s’havia de disputar aquest dijous, però el Saragossa no sap encara el rival fins que no es disputi el Dépor- Fuenlabrada i ara mateix l’equip madrileny està passant quarantena.

D’aquesta manera, tot fa entreveure que el play-off s’ajornarà. De fet, en el programa que LaLiga facilita als mitjans per acreditar-se als partits, la data límit per a fer-ho s’ha ampliat fins el dia 27, quan l’anada estava posada pel dijous 23. Sense confirmació oficial, les dates que s’han filtrat per a la disputa dels enfrontaments son: les semifinals el 2 i el 5 dd’agost i la final per l’ascens el 8 i l’ 11 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)